Met carnaval ga je voor een snelle hap naar de lekkerste snackbar van Eindhoven

Aangeboden door Pieperz Eindhoven 21 februari 2019
Jaaa, het is bijna carnaval! Dat betekent twee dingen: hossen en friet eten. En niet zomaar friet, maar de allerlekkerste friet van Eindhoven bij Pieperz! Ze hebben speciaal een carnavalsassortiment voor je samengesteld en… je kunt de beroemde Pieperz Vetklep kopen voor een spotprijs. Vetcool! 

Pieperz gaat de Markt tijdens carnaval voorzien van vet lekkere friet en snacks! De lekkerste snackbar van Eindhoven heeft speciaal voor deze week een carnavalsassortiment samengesteld, zodat jij snel een gezellige, vette hap kunt scoren tussen de polonaises door. Het assortiment bestaat decarnavalsweek uit puntzakken friet en klassieke snacks zoals een kroket, frikadel, frikadel speciaal en een kaassoufflé. Natuurlijk schenken ze daar de nodige drankjes bij én ze hebben softijs. Tijdens carnaval kun je ook de populaire Pieperz vetklep (die gave pet) kopen voor maar €7,50! Yesss!

Tekst loopt door onder de foto

Pieperz
De Vetklep kost met carnaval maar €7,50 Foto: Pieperz

Aangepaste openingstijden en een supersnelle bediening

Van vrijdag 1 t/m dinsdag 5 maart is Pieperz open van 12.00 uur tot tot 23.00 uur. De bovenverdieping gaat dicht en ze serveren alleen het kleinere assortiment, zodat iedereen snel kan worden geholpen. Da’s handig!

Tekst loopt door onder de foto
Pieperz Eindhoven
Pieperz Eindhoven

Pieperboxen

Maar ook vóór en na carnaval moet je bij Pieperz wezen! Voor een kinderfeestje bijvoorbeeld. Ze hebben speciale Pieperboxen. Die bestaan uit een kinderfrietje met een snack, een drankje, een ijsje en een klein cadeautje. Superleuk! Wil je reserveren? Bel ze dan even: 040 842 5518


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pieperz Eindhoven. Meer over Pieperz Eindhoven ontdekken?

Pieperz Eindhoven snackbars

Nu gesloten12:00 - 21:00

Jan van Hooffstraat 3 , Eindhoven

Bekijk meer:snackbars

adv.