Love is in the air: hier kunnen jij en je geliefde eten op Valentijnsdag

Door Ankie de Turck 12 februari 2018

Wil jij jouw lieffie op Valentijnsdag verrassen met een romantisch diner voor twee? Schuif dan aan in één van deze restaurants. Hier in Eindhoven serveren ze speciaal voor alle verliefde tortelduifjes een heerlijk Valentijnsmenu!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Cooks

Foto: Cooks (Facebook)

Whoei! Rozen, bubbels en bergen liefde bij Cooks op Valentijnsdag. Op de nieuwe kaart staan heel veel nieuwe kleinere gerechten die je kunt delen. Of misschien toch samen aan de kaasfondue? Hmmm. Op de dag van de liefde krijg je er een glaasje bubbels én een roos cadeau! Via de contactpagina op de site kun je eenvoudig reserveren.

Eetcafé Cooks restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 22:00

Kerkstraat 30, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Boon

Eten met Valentijn in Eindhoven
Foto: Facebook Boon

Reserveer een tafeltje in de knusse voorkamer en romantiek is sowieso gegarandeerd. Bij restaurant Boon geniet je van creatieve gerechten als Dorade filet – geserveerd op lasagne van diverse vissoorten, groentes, botersaus en pesto olie. Het water loopt hier al in de mond. Op Valentijnsdag kun je dus een Valentijnsmenu voor een speciale prijs reserveren. Stuur even een mailtje naar [email protected].

Restaurant Boon restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 21:30

Willemstraat 61, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

SNCKBR

Eten met Valentijn in Eindhoven
SNCKBR Pokebowl

Carnaval is net achter de rug en je kunt wel even wat vitaminen gebruiken. Daarom is het een heel goed plan om je Valentijn mee te nemen naar SNCKBR. Je kunt zonder zorgen bestellen, want alles is hier gezond. Speciaal voor Valentijnsdag wordt er een grand dessert live op tafel geserveerd. Maar er is meer. Als je nu al reserveert maak je ook nog eens kans op een hotelovernachting voor diezelfde avond! Houd de actie hier in de gaten.

SNCKBR Eindhoven snackbars

Nu open10:00 - 02:00

Willemstraat 1d, Eindhoven

Bekijk meer:snackbars

Meneer Frits

Eten met Valentijn in Eindhoven
Foto: Facebook Meneer Frits

Oeh la la, een muzikaal Valentijnsdiner bij Meneer Frits. Wat je zoal kunt verwachten? Een menuutje met onder meer bubbels, een rivierkreeftentaartje, chateaubriand een grand dessert voor twee en meer. Eten jullie vegetarisch? Geen probleem, dan wordt het menu aangepast. Je betaalt voor dit alles €25,- per persoon en het wordt natuurlijk met héél veel liefde bereid. Reserveren doe je door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Valentijnsdiner’.

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven muziek

Nu open13:00 - 17:00

Jan van Lieshoutstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:muziek

Jokkmokk

Eten met Valentijn in Eindhoven
Foto: Facebook Jokkmokk

Doe eens gek en verzin iets anders voor je Valentijn. Een kaasproeverij, bijvoorbeeld. Lekker klassiek met bijzondere Franse kazen en bijpassende wijntjes. De proeverij kost € 25, maar je mag je lief voor € 17,50 meenemen. Eigenaar Louis ziet het trouwens ook door de vingers als je je toekomstige liefde of de buurman meeneemt. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected].

Jokkmokk Kaas & Dinges kaaswinkels

Nu open10:00 - 19:00

Bergstraat 35, Eindhoven

Bekijk meer:kaaswinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.