Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liefhebbers opgelet: Onder de Leidingstraat heet voortaan Coffeelab STRP

Door Chloë van der Smitte 13 januari 2020

Misschien was het je al opgevallen: lunchzaak Onder de Leidingstraat op Strijp-S heeft een nieuwe naam, namelijk Coffeelab STRP! Na een kleine verbouwing tijdens de feestdagen, is de zaak helemaal klaar om haar gasten te ontvangen in een nieuw jasje. Wat verandert er nog meer? Nou, niks! 

Naast de Coffeelab op het stationsplein, hebben we er nu dus nog een bij. Wie nu bang is om afscheid te moeten nemen van zijn vertrouwde chai latte en haver speltkoeken, no worries. Op de naam na, verandert er namelijk bijna helemaal niets, aldus Jan-Willem van der Aa, een van de eigenaren van Coffeelab.

Tekst loopt door onder de foto

Eén uitstraling

“Wij namen begin 2019 de zaak al over van de vorige eigenaren. Nu hebben we besloten om ook de naam te veranderen, zodat we als Coffeelab één duidelijke uitstraling hebben. Naast de naam veranderen ook de openingstijden. We zijn nu doordeweeks open tot 18.00 uur in plaats van 20.00 uur.”

Coffeelab-DNA

“Om het totaalbeeld passend te maken, hebben we de zaak wel een kleine make-over gegeven met wat Coffeelab-DNA. Zo is het een en ander groen geverfd en zijn er meer planten bijgekomen”, vertelt Jan-Willem. “We zullen nog wat kleine aanpassingen doen, maar daar blijft het bij.”

Vegan en biologisch

Genieten van een biologische lunch? Ook dat kan nog steeds. Jan-Willem: “Voor al onze zaken is het zo dat we het 70/30 concept toepassen. 70% is bepaald, en 30% is vrije invulling, afhankelijk van de locatie. Daarom willen we op Strijp-S dat het menu, net zoals voorheen, biologisch is en/of vegan blijft. De animo daarvoor is groot op deze plek, dus iedereen kan gewoon langskomen voor een vegan ontbijtje of lunch, mét een kop koffie natuurlijk.”

Lees ook:

Piazza Eindhoven

Toen in Eindhoven: genieten van oude foto’s van het Piazzaplein

Dit bekende winkelcentrum heet al een tijdje gewoon Piazza Center. Hier kun je - onder de overkappin...

Dit zijn de populairste babynamen in Eindhoven van de afgelopen 50 jaar

Naast een jaarwisseling, mogen we dit jaar natuurlijk ook spreken van een decenniumwisseling. En dat...
Radio Royaal

Eindhoven is populair: steeds meer horecazaken in onze stad

Een nieuwe koffiezaak bij Strijp-S, even langs het gloednieuwe restaurant in het centrum: kan je all...

Meer over Coffeelab STRP ontdekken?

Coffeelab STRP restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Leidingstraat 45, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.