Dit is het mooiste Café van Eindhoven!

Aangeboden door Thomas 3 februari 2019

Café Thomas op het Stratumseind is meer dan zomaar een van de tientallen stapkroegen in de straat. Veel meer zelfs! Wat? Dat lees je hier:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je kijkt er je ogen uit!

Thomas Eindhoven
Foto: Facebook Thomas Eindhoven

Thomas is pas helemaal verbouwd. Het resultaat: een prachtig Grand Café en sfeervolle stadsbar. Misschien wel de mooiste van Eindhoven. Je kijkt je ogen uit in de voormalige concertzaal van het Eindhovens mannenkoor, dat dateert uit 1879. Die sfeer hangt hier nog steeds, vermengd met een classy touch. Niet voor niks won café Thomas meteen na de opening de Restyling Award 2018.

Entree Awards 2018

We blijven prijzen binnenslepen: twee Eindhovense horecazaken winnen Entree Awards

En weer twee Eindhovense horecazaken in de prijzen! Gaat lekker dit jaar. Op 25 november werden de E...

Je eet hier lekker en voor heel weinig!

Foto: Facebook Thomas

Het ziet er dan allemaal heel chique en fancy uit bij Thomas. Dat betekent niet dat je ook diep in de buidel moet tasten om hier te kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Welnee! Ze serveren hier  superbetaalbare gerechten. Die geweldige atmosfeer krijg je er gratis bij. Je kunt er ook gewoon een kop koffie drinken terwijl je de krant leest, of gezellig vergaderen. Kijk eens naar de nieuwe kaart. Die is naast toegankelijk en betaalbaar ook vrolijk en speels. Een ontbijtje kost maar €5,- en voor een hamburger met friet betaal je €12,- Wil je reserveren? Dat kan hier

Op stap? Dan ga je naar Thomas!

Ook ná het eten is er reden genoeg om te blijven. Voor een high tea, beer of wine bijvoorbeeld, of voor de geweldige cocktails. Thomas is dé ultieme plek om te borrelen met je vrienden of collega’s en als je na het diner tóch nog wel wat lust, dan bestel je gewoon wat van die lekkere barbites. Op vrijdag en zaterdag verandert Thomas in een hippe club. De dj’s laten de beste beats, dance classics, deep en latin house, elm en een mix van top 40 uit de speakers knallen zodat jij er uit je dak kunt gaan. Hou de website in de gaten voor de line up. Thomas is zeven dagen per week open van 11.00 tot 02.00 uur en in het weekend tot 04.00 uur.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thomas. Meer over Thomas ontdekken?

Thomas cafés

Stratumseind 23, Eindhoven

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.