Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op Eindhoven Centraal

Door Rachèl Sloven 11 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Rituals. Dat heeft ons treinstation in Eindhoven niet en daar zijn wij een beetje jaloers op. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op Eindhoven Centraal hebben.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Lush Foto: indebuurt
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op Eindhoven Centraal komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Eindhoven? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooie ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron: indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op Eindhoven Centraal, naast de vestiging in de Piazza? Wie start een petitie?

Mango

Mango
Foto: Mango

Ja, we hebben een hele fijne, grote Mango is het centrum, maar deze winkel zou niet misstaan in onze stationshal naast de Vila en de Sissyboy. Toch?

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Eindhoven zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Lees ook:

eindhoven binnenstad centrum winkelen

Mis het niet: 7 x Eindhovense hotspots die binnenkort openen

Eindhoven is zoals altijd in beweging. Soms gaat het zo snel, dat je het bijna niet meer kunt bijhou...
nh hotel

Ken je deze al? 5 x verborgen food hotspots in Eindhoven

Je kent het vast wel: je wilt buiten de deur te eten, maar komt altijd uit op dezelfde plekken in de...
Robbert Hornstra STED

Hier al geweest? Deze hotspots zijn net geopend in Eindhoven!

Eindhoven is zoals altijd in beweging. Soms gaat het zo snel, dat je het bijna niet meer kan bijhoud...
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.