Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is World Vegan Day: hier eet je lekkere veganistische gerechten in Eindhoven

Door Ankie de Turck 1 november 2017

Het is World Vegan Day! Oftewel de dag van het veganistisch eten. Het klinkt altijd heel ingewikkeld, en soms is het dat ook. Dus daarom vijf restaurants in Eindhoven waar je gewoon aan kunt schuiven voor een lekkere veganistische maaltijd. Wel zo handig.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

SNCKBR

Veganistisch eten Eindhoven
SNCKBR Pokebowl

Deze zomer kwam SNCKBR naar Eindhoven en dat was groot en goed nieuws. Op de uitgebreide kaart kun je in één oogopslag zien welke gerechten vegan zijn. Voorbeelden? Bovenstaande pokebowl, maar ook een pizza en zelfs een (heul lekkere) brownie. Had je vast niet gedacht hè? Daarnaast is het ook gewoon een prachtige plek om te zitten. En na deze gezonde maaltijd daal je zo de trap af naar de cocktailbar voor een afzakkertje.


Meer over SNCKBR Eindhoven ontdekken?

SNCKBR Eindhoven Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Willemstraat 1d, Eindhoven

Bekijk meer:Permanent gesloten

Bij Albrecht

Veganistisch eten Eindhoven
Foto: Bij Albrecht (Facebook)

Een chef-kok en een natuurvoedingsdeskundige, samen aan het roer van een restaurant. Dat is natuurlijk een topcombinatie voor een veganistisch en vegetarisch restaurant! Hier kun je op een bijzonder lekkere manier kennismaken met de veganistische keuken. Zelfs echte carnivoren zijn er laaiend enthousiast over. En neem de kinders maar gewoon mee, want voor hen is er een speciaal – uiteraard gezond – menuutje. Zelfs de zuivelproducten zijn hier op plantaardige basis.


Meer over Bij Albrecht ontdekken?

Bij Albrecht restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Gagelstraat 6, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Onder de Leidingstraat

Veganistisch eten Eindhoven
Foto: Onder de Leidingstraat (Facebook)

Elke maandag kun je reikhalzend uitkijken naar het menu van de week dat Onder de Leidingstraat via hun Facebook pagina bekendmaakt. Hierop staat duidelijk aangegeven welke gerechten veganistisch zijn. Zie je er nu iets tussen staan waarvan je maag spontaan gaat knorren, dan kun je je maaltje van tevoren reserveren. En of je het nu alleen op komt halen of er ter plaatse van gaat smullen, neem even een kijkje in de bijbehorende biologische winkel waar je producten kunt kopen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.


Meer over Coffeelab STRP ontdekken?

Coffeelab STRP restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Leidingstraat 45, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Falafel Masters

Veganistisch eten Eindhoven
Foto: Falafel Masters (Facebook)

De Falafel Masters hebben het keurmerk Vegan Friendly, en dat is niet voor niets. Je hebt als veganist ruim keuze uit het menu waarvan je spontaan gaat watertanden. Alles wordt vers bereid waar je bij staat. Dit eettentje is hard op weg om een van de populairste van Eindhoven te worden. Snappen we helemaal nadat we er zelf zijn gaan eten. Onze tip: bestel zeker de vegan baklawa.


Meer over Falafel Masters ontdekken?

Falafel Masters restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 21:00

Edisonstraat 131-133, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Happiness Kitchen

Veganistisch eten Eindhoven
Foto: Happiness Kitchen (Facebook)

Je stelt hier je maaltijd zelf samen. Twijfel je of iets wel veganistisch is? Klamp dan een van de medewerkers aan, zij kunnen je adviseren. Denk je dat een toetje er niet inzit als je veganistisch eet? Mis! Want bij de eigen bakkerij kun je kiezen uit echte ‘guilty pleasures’. Heb je haast of wil je gewoon lekker in je up genieten van al dat lekkers? Je kunt de maaltijden meenemen.


Meer over The Happiness Kitchen ontdekken?

The Happiness Kitchen restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 19:30

Nieuwstraat 25, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.