Humphrey’s heeft een nieuwe menukaart en jij kunt hem voor een speciaal prijsje proeven!

Aangeboden door Humphrey’s Restaurant 9 mei 2018

Op zoek naar een fijne plek om samen te tafelen, met familie of vrienden te gaan eten of een personeelsfeestje te vieren? Dan is Humphrey’s the place to be en nu eet je er nog eens extra voordelig ook!

Humphrey’s bestaat inmiddels 28 jaar en is het eerste restaurant in Nederland dat begonnen is met een drie-gangen keuzemenu aan te bieden tegen een vaste prijs. “De kracht van Humphrey’s is een combinatie van kwalitatief goede seizoensgebonden producten tegen een aantrekkelijke prijs. We zijn ook echt bezig met maatschappelijk verantwoorde thema’s”, vertelt Office Manager Esther Boon enthousiast.

Maatschappelijk verantwoord

Wat houdt dat precies in? “Al onze kipgerechten zijn plofkipvrij en naast vegetarische gerechten hebben we ook veganistische gerechten op de kaart staan. Daarnaast werken we steeds meer met biologische producten en dit zal alleen maar verder uitgebreid worden. Binnenkort zullen we bijvoorbeeld overstappen naar de kaas van Bastiaansen Bio voor het kaasplankje; 100% biologisch en tevens vegetarisch gestremd. We proberen ook zoveel mogelijk met de lokale leveranciers samen te werken, zo steunen we elkaar”, legt Esther uit.

Een zeer gave lente-actie

Het nieuwe menu is inmiddels wereldkundig gemaakt. Omdat het héél erg lekker is en gewoon omdat het kan, kun je nu komen genieten voor een klein prijsje. Dankzij de lente-actie smikkel je van een drie-gangen keuzemenu voor maar € 20,-! En met mooi weer doe je dat op het fijne terras met uitzicht op één van de leukste pleinen van Eindhoven; het Wilhelminaplein. Wat wil je nog meer? Deze actie duurt nog tot en met 3 juli, dus je hebt alle tijd. Ook om er meerdere keren van te genieten uiteraard. De kaart is immers groot genoeg.

Hoe werkt het precies?

Om gebruik te kunnen maken van deze smakelijke actie moet je een voucher inleveren. Deze vind je in de krant (even old school uitknippen) of je kunt er eentje ophalen in het restaurant zelf. Misschien heb je een flyer in je brievenbus gevonden; die is ook geldig als voucher.

Zon op je bol en een lekker gerecht voor je neus

Zonnetje op de bol, wijntje, biertje of cocktail in de hand en een lekker gerecht op je bord… Wij zien het helemaal voor ons. Jij ook? Snel reserveren dan.

Foto: Humphrey's
Foto: Humphrey's

Humphrey’s Restaurant restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Wilhelminaplein 3, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.