Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Kippie Eindhoven is jarig en dat vieren ze met jou

Aangeboden door Kippie Eindhoven 16 oktober 2020

Het is feest bij Kippie! Die gezellige zaak in Winkelcentrum WoensXL waar je de lekkerste gegrilde (kip)producten, maaltijden, belegde broodjes en kiphapjes van Eindhoven kunt bestellen, bestaat één jaar. Dat willen ze vieren met iedereen die de grill- en maaltijdenwinkel een warm hart toedraagt. Met jou dus!

Let op: de maatregelen van het RIVM zijn er niet voor niets: vermijd drukke plekken en houd anderhalve meter afstand

“We waren best zenuwachtig toen we op 24 oktober 2019 open gingen”, zegt franchisenemer Roland van de Laarschot. Die spanning was uiteindelijk nergens voor nodig, want mensen uit heel Eindhoven en omgeving vielen vanaf dag één massaal voor de heerlijke gerechten van Kippie.

Tekst loopt door onder de foto

Kippie Eindhoven
Foto: Kippie Eindhoven

Dankbaar

“Iedereen heeft echt ons meteen in de armen gesloten”, gaat Roland verder. “Mensen zijn superblij en blijven terugkomen. Daar zijn we ongelooflijk trots op. Omdat mijn broer, ik en mijn team zo dankbaar zijn voor alle complimenten, de mond-op-mond-reclame en natuurlijk voor de gezelligheid, willen wij een feestje bouwen in de week van 19 tot en met 24 oktober. Coronaproof uiteraard, dus we doen dat op de ‘Kippie-manier’

Gratis hapjespan

Hoe? “We hebben vijf hele gave aanbiedingen”, zegt Roland. “Welke dat zijn is nog even geheim, maar je ziet ze gedurende de hele feestweek op onze Facebookpagina. Ook verloten we iedere dag een Kippie-hapjespan. Onze hapjes- en maaltijdpannen zijn echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet er vaak mensen mee lopen in het winkelcentrum. Tof is dat.” Wat je moet doen om kans te maken? Je hoeft alleen je kassabon in te leveren na aankoop van producten bij Kippie en dan doe je automatisch mee.”

Tekst loopt door onder de foto

Kippie Eindhoven
Foto: Kippie Eindhoven

En er is meer

Ook kun je er gedurende deze feestweek gratis de lekkerste Kippie-producten proeven, kunnen kinderen meedoen met een altijd-prijs-kleurwedstrijd én… op zaterdag 24 oktober kun je vóór de winkel op de foto met ‘Kippie de kip’.


Meer over Kippie Eindhoven ontdekken?

Kippie Eindhoven winkelen

Gesloten09:00 - 18:00

Winkelcentrum Woensel Woensel 57 , Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Kippie Eindhoven

Roland van Kippie: ‘Wij hebben voor ieder tijdstip een passende Kippiemaaltijd’

We lieten het al weten: Eindhoven heeft sinds 24 oktober eindelijk óók een Kippie. Sindsdien kun je ...

adv.