Dit is het gezondste Chinese restaurant van Eindhoven

Aangeboden door Chinees restaurant de Orchidee 20 maart 2019
Heb je zin in Chinees, maar dan écht lekker? Dan moet je naar restaurant de Orchidee gaan. Hier maken ze alles vers op het moment dat je het bestelt. Wij gingen erheen en waren blij verrast: het woord kant-en-klaar kennen ze hier duidelijk niet. En vanaf nu bezorgen ze die heerlijke gerechten ook bij jouw thuis. Op de fiets!

Als wij het voor het zeggen hadden dan gingen we alleen nog maar hierheen voor onze Chinese maaltijden. Alles wordt bij de Orchidee zonder smaakversterkers bereid en het meeste is ook nog glutenvrij. Je kunt hier precies aangeven hóe je je gerecht wilt hebben. Heet of liever mild? Zoutloos, of misschien lactosevrij? Da’s nog eens service. En wanneer je belt om een bestelling door te geven, dan vragen ze niet alleen welk gerecht je wil bestellen, maar waar je die avond zin in hebt. Zo kunnen ze je een gerecht adviseren wat zeker in de smaak zal vallen. Da’s pas bijzonder.

Binnen een halfuur bezorgd

Die bestelling kun je uiteraard komen afhalen, maar de Orchidee bezorgt tegenwoordig ook gerechten bij je thuis. Dat doen ze op de fiets, om het milieu te sparen. En als je mocht denken dat dat extra lang duurt: nee dus. Ze proberen altijd binnen een halfuur te bezorgen. Wow! Kijk hier wat je wilt bestellen en check of de Orchidee ook bij jou bezorgt.

Tekst loopt door onder de foto

Restaurant Orchidee
Foto: Restaurant Orchidee

Nieuwe kaart

Of je nu gaat afhalen, wil laten thuisbezorgen, of gezellig een tafeltje reserveert bij de Orchidee. We raden het je allemaal aan, want ze hebben een nieuwe kaart. Naast de old time favorite Chinees-Indische gerechten, serveren ze nu ook een aantal níeuwe tongstrelende pareltjes. De pakchoy met garnalen, daar likten wij onze vingers bij af, of probeer die pittige chieuw yiem beef eens. Je weet niet wat je meemaakt. Yummy!

Digitaal sparen voor korting en gratis gerechten

Heb je nog die papieren spaarkaart van de Orchidee? Dan lever die maar snel in als je weer komt, want vanaf nu kun je hier digitaal sparen. Via een app op je je telefoon, of met de Orchidee-sleutelhanger. Elke euro die je uitgeeft geldt als een punt. Dus geef je tien euro uit, dan krijg je tien spaarpunten. Hiermee spaar je voor gratis gerechten of korting. Wij weten alvast wat we gaan eten vanavond.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chinees restaurant de Orchidee. Meer over Chinees restaurant de Orchidee ontdekken?

Chinees restaurant de Orchidee restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 21:00

De Stoutheuvel 14, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
Lees ook:

Om trek van te krijgen! De Orchidee: ‘Wij zijn geen gewone Chinees’

De feestdagen staan weer voor de deur en dan eten èn halen wij natuurlijk het állerliefst Chinees bi...

Eten bij De Orchidee: geheime familierecepten en knapperige loempia’s. Smullen!

Ben je dol op Chinese gerechten? Dan moet je zeker een keer gaan eten bij De Orchidee aan de Stouthe...

adv.