Gaaf! Zelf shotjes bedenken, maken én opdrinken

Aangeboden door Shots Shooterbar 16 maart 2019

Sinds de zomer van 2018 kunnen we ons gelukkig prijzen met Shots, de shooterbar op het Stratumseind! Die tent waar ze 180 shooters in alle kleuren en smaken serveren! De shotmasters van Shots bedenken de recepten helemaal zelf en dat doen ze goed. Heb je de Kermit de Kikker, the Devil of de Popcorn al geprobeerd? Zeker doen!

Shots is relatief nieuw, maar Eindhoven weet de weg naar de gezellige bar al goed te vinden. Dat is niet zo gek, als je ziet wat er allemaal op die huge menukaart staat. Keuzes, keuzes!  Je kunt het qua smaak zo gek niet bedenken, of er is een shotje van. 

Worshops en feestjes

Bij Shots kun je workshops volgen met groepen vanaf zeven personen. Superleuk! Kun je zelf shotjes bedenken, maken én opdrinken. Professionele bartenders begeleiden jouw groep. Zo heb je een leuke avond en je leert er nog wat van ook. Win-win. En wil je graag je borrel, bedrijfsuitje of verjaardag organiseren bij Shots? Kan ook. Ze verzorgen zelfs de muziek en de hapjes als je dat wilt. Opgeven voor een workshop of feestje kan hier.

Tekst loopt door onder de foto

Shots Shooterbar
Foto: Shots Shooterbar

Bottleservice

De prijzen variëren van €2,50 tot €4,50 per shot en dan zijn er nog de exclusieve shots als de Grey Goose of de Absinth Experience. Die zijn iets duurder, maar ze zijn ook heel bijzonder. Wist je dat ze bij Shots ook een bottleservice hebben? Ja echt, dan bestel je dus een hele fles. Je kunt onder andere kiezen uit verschillende merken wodka, Bacardi of misschien drink je liever champagne? Bier, wijn of fris hebben ze ook uiteraard.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shots Shooterbar Meer over Shots Shooterbar ontdekken?

Shots Shooterbar cafés

Nu gesloten20:00 - 04:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Stratumseind 43, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Shots Shooterbar Eindhoven

Shots Shooterbar is geopend en wij namen een kijkje

Het is zover, beste mensen. We kunnen ein-de-lijk gaan meemaken hoe een 'Komkommertijd' of 'Ma Flodd...
Shots Eindhoven

Nog héél even en Shots Shooterbar is geopend! Laat maar komen, die shotjes!

We schreven er al eerder over en het begint nu toch wel te kriebelen. Want we weten wanneer Shots Sh...

adv.