Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Eindhoven

Aangeboden door FÏNLEY 11 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Eindhoven op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bobby’s Bar

Bobby's Bar Eindhoven
Foto: Bobby’s Bar Eindhoven

Bobby’s Bar op Stratumseind is om veel redenen de ideale plek om je zondagmiddag te door te brengen. Terwijl jullie bijkletsen, geniet je van een plank vol Bobby’s Little Bites. Bij die Serranoham, olijven, nacho’s en gehaktballetjes matcht een frisse FÏNLEY Bitter Lemon of Ginger Ale heel lekker. Ze hebben ook FÏNLEY Mojito op de kaart staan.Voor als je toch graag dat cocktailgevoel wil ervaren, maar liever voor een 0% alternatief gaat.

De Karseboom

Karseboom Eindhoven

Aan de Grote Berg, middenin de Eindhovense binnenstad, ligt het gezelligste huiskamerrestaurant van onze stad: Eetcafé de Karseboom. Met de kleine pauze van 13 jaar niet meegerekend, kun je hier al sinds 1984 heerlijk eten. Ze hebben een kleine lunch- en dinerkaart en als je op zondagmiddag zin hebt in wat kleins, dan bestel je gewoon een broodplankje met smeersels, de rilette van makreel of een paar andere voorgerechtjes om te delen. Daar smaakt een FÏNLEY Bitter Lemon of Tonic perfect bij. Een ideaal alternatief wanneer je de volgende ochtend graag fris en fruitig op je werk verschijnt.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Glowgolf Eindhoven

Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven

Wil jij iets bijzonders doen met je familie of  vrienden op zondagmiddag? Dan is GlowGolf & Escape Mission aan de Vijfkamplaan daarvoor de perfecte locatie!Hier kan je een rondje glowgolfen, moet je zien te ontsnappen uit escaperooms of leef je je uit in de arcadehoek. Ook kun je heerlijke hapjes en FÏNLEY drankjes bestellen bij het horecagedeelte.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.