Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’s Middags zin in een ontbijtje? Bij FAB Famous American Bistro kan het!

Aangeboden door FAB Famous American Bistro 14 december 2018
Wist je al dat je bij FAB Famous American Bistro kunt ontbijten? Je kunt er zelfs je eigen ontbijt naar wens samenstellen en kom je pas na de middag uit je bed? Geen probleem, want je kunt de rest van de dag ook een ontbijtje bestellen. Niet alleen in het weekend, maar elke dag van de week. Da’s nog eens service.

Bij FAB American Bistro kun je van maandag tot vrijdag een Build-Your-Own ontbijt bestellen. Dat is heel tof: je kiest uit een lijst met tien opties uit koffie of thee én sap én vier vers bereide ontbijtproducten. Dit alles voor slechts €10,-. Zo goedkoop krijg je het nergens en ook niet zo lekker waarschijnlijk.

(Tekst loopt door onder de foto)

FAB
Foto: Famous American Bistro

In het weekend kies je natuurlijk voor de weekendbrunch met Amerikaanse klassiekers zoals bagels en Eggs Benedict (geroosterde brioche, gepocheerde eieren, bacon, avocado of gerookte zalm, gegarneerd met Hollandaise saus en geserveerd met ontbijtaardappelen en vers fruit). probeer ook de Mimosa’s en de Bloody Mary. Yumm!  De perfécte manier om je weekendochtend ontspannen te beginnen met vrienden en familie. Toch?

(Tekst loopt door onder de foto)

Famous American Bistro
American Pancakes Foto: Famous American Bistro

Zoals het een echt Amerikaans restaurant betaamd, serveren ze hier American pancakes. Lekker dik en luchtig en geserveerd met échte ahornsiroop. Je kunt hier ontbijten van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 11.00 uur. Daarna kun je de hele dag de all day breakfast en blueberry pancakes bestellen.

Op zaterdag kun je brunchen van 8.00 uur tot 12.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Daarna kunnen bovengenoemde ontbijtgerechten weer de hele dag besteld worden. Ook leuk om te weten: Net zoals op de avondkaart, zijn er ook voor het ontbijt veel vegetarische opties.


Meer over FAB Famous American Bistro ontdekken?

FAB Famous American Bistro restaurants en horeca

Geopend08:00 - 22:00

Kerkstraat 16, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.