Easy Meal maaltijdservice: een gezonde Hollandse pot in tien minuten op tafel!

Aangeboden door Easy Meal Maaltijdservice 14 april 2018

Sluit je ogen en beeld je even in: je hebt gesport tot je niet meer kunt, keihard gewerkt of gewoon geen zin om te koken. Hóe fijn is het dan om een gezonde maaltijd uit de vriezer te trekken en alleen maar te wachten tot de magnetron of de oven een seintje geeft dat je aan kunt vallen?

Nou, dat kan dus. Heel eenvoudig zelfs. De maaltijden van Easy Meal worden gewoon bij je bezorgd, hoef je de deur niet eens voor uit. Je kunt je vriezer helemaal volproppen, want de maaltijden blijven drie maanden goed en vers. Ben je geen grote eter, dan is er ook de optie om te kiezen voor kleinere maaltijden. Hoef je niets weg te gooien, wat natuurlijk ook weer goed is voor het milieu. En zo is de cirkel weer rond.

Ambachtelijke gerechten

Klinkt goed, nietwaar? Maar wat is nu het verschil met een magnetronmaaltijd uit de supermarkt? Deze gerechten – je hebt trouwens keuze uit meer dan 130 variaties – worden op ambachtelijke wijze bereid door professionele koks en direct diep ingevroren. En daar worden de vitamines heel blij van, want die blijven zo goed bewaard in de maaltijden.

Een vast en vertrouwd gezicht

Het is niet alleen voor jezelf ideaal, maar ook voor je oma, opa, vader, moeder of noem maar op, kan het een uitkomst zijn. Het is geen geheim dat de meeste oudere mensen niet meer de keukenprinsessen of -prinsen meer zijn die ze vroeger waren. Of ze hebben gewoonweg geen tijd omdat ze wel betere dingen te doen hebben tijdens een welverdiend pensioen. Fijn voor deze doelgroep is dat er een vaste bezorger aan de deur komt. Een vertrouwd gezicht dat altijd in is voor een praatje.

Hollandse pot

Gezond eten is op het moment helemaal de hype. Logisch en goed. Maar naast de quinoa, kikkererwten en havermout is het echt een reisje terug in de tijd met een goeie Hollandse pot. Helemaal niks mis mee! Lekker eten zoals vroeger bij oma. En zijn we daar niet allemaal groot en gezond mee geworden?

Hoe werkt het precies?

Easy Meal bezorgt twee dagen in de week in Eindhoven, maar er is altijd ruimte voor een persoonlijke afspraak. Daar doet de maaltijdbezorger niet moeilijk over. De minimale bestelling is zes maaltijden, maar je kunt ze nu ook leren kennen met een speciale eenmalige aanbieding. Twee maaltijden voor €10,- en zes maaltijden voor €22,50 of €25,-. Voor het geld hoef je het dus niet te laten. En geen paniek, want je zit nergens aan vast.

Even proeven hoor

Je snapt, dit moest natuurlijk wel even geproefd worden. Wij gingen voor de kabeljauw met bloemkool en aardappels, de kipfilet stroganoff met gebakken aardappelen en snijbonen én erwtensoep met rookworst (ja, ja, grote eters). Dus na een werkdag schoven we de boel in de magnetron – oven kan ook – en binnen tien minuten zaten we met een dampend bord op schoot voor de tv. En guess what? Het was superlekker! Van tevoren waren we wel benieuwd hoe de gerechten uit de magnetron zouden komen, maar helemaal prima dus. De volgende keer wordt het een Thais vispotje met zilvervliesrijst. Dat hebben we na het uitpluizen van het assortiment nu al besloten.

Foto: Easy Meal
Foto: Easy Meal
Foto: Easy Meal

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easy Meal Maaltijdservice Meer over Easy Meal Maaltijdservice ontdekken?

Easy Meal Maaltijdservice traiteurs

Nu gesloten08:30 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Industrieweg 3R, Vught

Bekijk meer:traiteurs

adv.