Dit Italiaanse restaurant vlakbij Eindhoven zoekt een creatieve kok: ‘Alles valt te leren’
Aangeboden door Restaurant Torino
Ben jij op zoek naar een baan als zelfstandig werkend kok en zijn jij en de Italiaanse keuken een absolute match? Ga dan werken bij Restaurant Torino in Valkenswaard. Je kunt hier jouw culinaire creativiteit kwijt én je mag zelf bepalen hoeveel uur je wordt ingeroosterd!
Bij Restaurant Torino kunnen gasten genieten van authentieke Italiaanse gerechten. In de keuken staat de Napolitaanse chef Michele, die zich focust op verse producten en kruiden, pure smaken én kleurrijke creaties. Om het team te versterken zijn ze op zoek naar een extra kok. Vind jij het leuk om met mooie producten te werken? Check dan hier de vacature.
Lees verder onder de foto >

Leeftijd speelt geen rol
“Ons team is heel divers”, gaat Tahar verder. “Er werken hier mensen van allerlei leeftijden. Het maakt niks uit hoe oud iemand is die wil solliciteren. Ik vind het belangrijker dat iemand goed kan koken, horecaervaring heeft én zin heeft om aan de slag te gaan in onze keuken. En of diegene nu 30 is of 65, dat doet er niet zoveel toe.”
Elke maand een andere kaart
Restaurant Torino wisselt iedere maand de hele kaart. Tahar: “Na drie weken hebben we een tussenweek. Dan worden de gerechten van de oude kaart verkocht en beginnen we met de voorbereiding van de nieuwe. Wie hier komt koken kan samen met Michele zijn of haar creativiteit de vrije loop laten en meedenken over wat we de maand erop gaan serveren.”
Lees verder onder de foto >

Werken wanneer jij wilt
Je mag fulltime komen werken bij Torino, maar wanneer je minder uren beschikbaar bent kan dat ook. “Misschien wil iemand alleen meedraaien tijdens de piekuren, of kan een kok maar een of twee dagen of paar uurtjes per week… Alles is mogelijk”, zegt Tahar. “Het is een mooie mogelijkheid voor iemand om wat bij te verdienen en wij hebben er een fijne collega bij. Win-win dus.”
Iedereen vrij laten
Restaurant Torino bestaat vier jaar en de meeste medewerkers zijn er al vanaf het begin bij. “Die zijn op hun vijftiende, zestiende begonnen in de afwas en staan nu in de bediening”, zegt Tahar. “Wij laten mensen vrij en dat waarderen ze. Zo voelt niemand zich hier gedwongen om na sluit per se te blijven hangen. Het kan wel natuurlijk, maar niks moet. Als iemand alleen komt werken en daarna weer naar huis gaat is dat ook prima.”
Lees verder onder de foto’s >
Begeleiden
“Wat ook fijn is”, zegt Tahar tenslotte. “Is dat we hier bedrijfskleding hebben. Je hoeft niks mee te nemen én je hoeft niks te wassen, want dat doen wij voor je. En mocht je denken: ik kan wel koken en heb een beetje horecaervaring, maar weet niet of ik alles al weet… Geeft niks! Wij begeleiden je met liefde en plezier. Alles valt te leren!”
Denk jij nou: hé da’s mijn baan? Kijk dan hier voor de vacature, bel ze op 040 302 29 40, stuur een mailtje naar [email protected] of loop gezellig binnen.