Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de top drie beste restaurants in Eindhoven volgens Tripadvisor

Door Ankie de Turck 5 augustus 2018

De buurvrouw zegt dit, indebuurt Eindhoven zegt dat… Maar wat zeggen de bezoekers van Tripadvisor? In de top drie van beste restaurants in Eindhoven werden de volgende namen genoemd: 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

La Vita è Bella

Beste restaurants in Eindhoven
Foto: La Vita è Bella

Op de eerste plaats staat La Vita è Bella. Maar liefst 74% van de bezoekers op Tripadvisor geeft aan dat dit restaurant uitstekend is. Zo schrijft Gemmy: “Vorig jaar per toeval bij dit restaurant uitgekomen en we zijn sindsdien een aantal keren terug geweest. Alleen, met vrienden en met familie. Je waant je hier bijna op vakantie. De eigenaar is een Italiaan en zorgt ervoor dat zijn producten ook de Italiaanse eigenheid hebben. De kaart is niet zo groot en er zijn alleen pizza’s als hoofdgerecht, maar dat is ook prima, dat maakt in dit restaurant helemaal niets uit. Hier is hij goed in, dat is zijn specialiteit. Waarom zou je dan iets anders willen? Een aanrader!”


Meer over Pizzeria La Vita è Bella ontdekken?

Pizzeria La Vita è Bella restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Wattstraat 70, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

ILIO’s

Beste restaurants in Eindhoven
Foto: Facebook ILIO’s

Op een tweede plek met 70% uitstekende beoordelingen staat ILIO’s. Dit Griekse restaurant is erg populair onder bezoekers. Zo schrijft Fikret: “Niet de eerste en zéker niet de laatste keer dat we naar Ilio’s gaan! Aanrader is de Griekse tapas, twee keer een plank vol heerlijke Griekse mezze. Ontzettend vriendelijke bediening. Tip: bestel meteen een flesje ouzo in plaats van steeds een glas.” Een andere gast sluit zich hierbij aan: “Ilio’s behoort tot de toppers in Eindhoven. De keuken is licht, fris, vers en echt heerlijk mediterraans.”


Meer over ILIO’S ontdekken?

ILIO’S griekse restaurants

Gesloten16:00 - 23:00

Dommelstraat 26, Eindhoven

Bekijk meer:griekse restaurants

Bistro Sophie

Beste restaurants in Eindhoven
Foto: Facebook Bistro Sophie

De verschillen zijn klein, maar met een score van 69% eindigt Bistro Sophie op de derde plaats. Jan is enthousiast: “Wat een leuk restaurant! Een aanwinst voor Eindhoven. Hier klopt alles: heerlijk eten, lekkere wijn, gezellige inrichting, perfecte en vriendelijke bediening, en dat alles voor een goede prijs. Zo verrassend dat we meteen een nieuwe reservering hebben gemaakt. Een andere smulpaap omschreef het als volgt “Laatst heb ik voor de tweede keer gegeten bij Bistro Sophie en ik was opnieuw verrast door de aandacht waarmee gekookt en opgediend wordt! Ieder hapje is een nieuwe smaaksensatie en toch blijft het subtiel en in evenwicht.”


Meer over Bistro Sophie ontdekken?

Bistro Sophie restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Wilhelminaplein 14, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Dinner in motion

Ow, maar dat is gaaf! Dinner in Motion komt (waarschijnlijk) naar Eindhoven

Ken je Dinner in Motion? Wellicht nog niet, maar de kans bestaat dat dit echt vette restaurantconcep...
Restaurants Stratumseind

10 x uit eten op Stratumseind

Het Stratumseind mag ook weleens in een stalend zonnetje worden gezet, want één van de meest bekende...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.