Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 bijzondere biertjes kun je goedkoop proeven bij Eetcafé Spijker!

Aangeboden door Eetcafé Spijker 26 februari 2019

Het is bij Eetcafé Spijker elke dinsdag speciaalbieravond. Die avond kun je de uniekste biertjes uitproberen. Op deze avond worden er vijftig nieuwe speciaalbieren extra in de koeling gezet  die je voor een leuk prijsje kunt proeven.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Hoe het werkt? Je koopt een stempelkaart van €15,- Die is goed voor vijf speciaalbiertjes én een portie bitterballen. Vet toch! Hieronder een selectie van vijf overheerlijke en unieke biertjes die je moét proeven. Loopt het water al in je mond? Dan weet je waar je voortaan heen moet op dinsdag.

Holy Shit Ale

Eetcafé Spijker
Foto: Geschoten door Wildschieters

Alsof er een engeltje over je tong piest… Deze Imperial IPA is hoog in hoppigheid én alcohol. Holy Shit Ale is verrassend zoet door de karamel en appel. Als je een slok neemt proef je dit in combinatie met citrus en geroosterde mout. Zeg nou zelf, klinkt als een goddelijk drankje toch?

Uiltje dikke lul 3 bier

dikke-lul-3-bier
Foto: Eetcafé Spijker

Normaal geloof je er niks van bij deze uitspraak, maar je mag echt aannemen dat dit biertje een verrassend verfrissende Pale Ale is. Een duidelijk bittertje met verfrissende grassige en fruitige tonen. Het is een makkelijk doordrink-biertje. Heerlijk, nu we weer richting de warmere temperaturen gaan.

Langharig tuig

Eetcafé Spijker
Foto: Eetcafé Spijker

Je beledigt de serveerster niet als je haar vraagt om een langharig tuig. Sterker nog, ze zal hem waarschijnlijk aanraden. Deze verrassende Weizen is heerlijk verfrissend, smaakvol, lekker om te blijven drinken. Nu het zonnetje schijnt wordt het hoog tijd dat je dit tuig eens uitprobeert.

Sexy Motherbocker Doppelbock

Eetcafé Spijker
Foto: Esther Aarts

Ben je in een zelfverzekerde bui, bestel dan dit sexy biertje. Geniet van een smaakexplosie van chocolade, laurier en noten. Een uniek bokbiertje zoals je nog niet eerder geproefd hebt. De makers zetten je graag op het verkeerde been en willen je verrassen met een intense en uitdagende smaak die wellicht niet bij bokbier verwacht!

De Pauper

Eetcafé Spijker
Foto: Eetcafé Spijker

In een wat minder stoere bui? Geen probleem. Ook daar hebben ze een biertje voor. Ondanks zijn naam is de Pauper een verrassend karakteristiek biertje. Hij heeft een stevige smaak met citrustonen en koriander, waardoor het een prima bier is om de dorst te lessen. De pauper is lichtblond en fris. Hierna ga je dromen van meer!


Meer over Eetcafé Spijker ontdekken?

Eetcafé Spijker restaurants en horeca

Geopend11:00 - 04:00

Stratumseind 15-21, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Eetcafé Spijker

5 x waarom je zeker naar Eetcafé Spijker moet gaan!

Eindhoven heeft superveel leuke cafés en restaurants. Het kan dus soms knap lastig zijn om te kiezen...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.