Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kaarten voor het vetste oud en nieuwfeest in Eindhoven zijn in de verkoop en jij kunt er gratis heen!

Aangeboden door Stadscafé de Vooruitgang 18 oktober 2019
Nog heel even en dan is het alweer oud en nieuw. Een van de leukste feestjes van het jaar en aangezien iedereen graag onder de pannen is die avond, loopt de kaartverkoop overal storm. Zeker als het gaat om dit vette ‘Van Oud naar Nieuw Feest’ bij Stadscafé de Vooruitgang. Compleet met Walking Diner. Jij kunt hier kaarten voor winnen. Check de prijsvraag.

Op Oudjaarsdag kun je eerst nog lekker ontbijten en lunchen bij de Vooruitgang. Jij bent waarschijnlijk toch in de stad om je outfit en toebehoren voor de avond uit te zoeken, komt dat even goed uit.

Walking diner

En speciaal wordt deze avond zeker. Er gaat gedanst worden zoals dat hoort op een oud en nieuw feest, maar niet voordat er wordt afgetrapt met een bijzonder walking diner. Dat bestaat uit maar liefst 6 gangen! Wat dacht je van een tataki van diamanthaas en brandade van gerookte forel? Klinkt goed toch?

Tekst loopt door onder de foto
Eetcafé de Vooruitgang
Foto: wildschieters

VIP treatment

Koop jij een VIP Ticket? Dan krijg jij een gouden polsbandje en word je heerlijk in de watten gelegd. Jullie krijgen een welkomstdrankje, een eigen tafel met borrelhapjes én bedienend personeel. Je zit op het balkon met uitzicht op de dansvloer, waar je hoogstwaarschijnlijk ook later nog wel zult belanden. Heb je een gewoon kaartje? Net zo leuk en bij binnenkomst krijg jij ook gewoon een welkomstdrankje. Het is tenslotte feest!

Tekst loopt door onder de foto

Eetcafé de Vooruitgang
Foto: Wildschieters

Kaartjes kopen

Er zijn verschillende tickets voor dit feest en je bestelt ze allemaal hier. Een normaal kaartje kost €18,50, Voor een VIP ticket betaal je € 60.- en tickets voor het walking diner kosten € 52,50. Wil jij een hele avond met alles erop en eraan? Koop dan nu een combi ticket (Stapavond + walking diner + VIP) voor € 89,50 Let op: deze tickets zijn alleen te koop bij de Vooruitgang zelf en wanneer je komt met minimaal 4 personen.

Prijsvraag!!

Let op: je kunt er misschien wel voor niks heen! Ja echt. De hele maand november en december geeft de Vooruitgang tickets weg! Hou de facebookpagina goed in de gaten. We kunnen wel vast verklappen wat de prijsvraag is: Hoeveel gloeilampen hangen er boven de trap naar de toiletten? Even snel gaan tellen dus!

Meer over Stadscafé de Vooruitgang ontdekken?

Stadscafé de Vooruitgang cafés

Geopend10:00 - 02:00

Markt 11, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

adv.