Restaurant Smmaak: superlekker eten op een bijzonder plek

Door Rachèl Sloven 1 februari 2019

Lunchen en dineren in een school? Jazeker! Bij Restaurant Smmaak in het Summacollege aan de Sterrenlaan worden enthousiaste leerlingen opgeleid tot koks, gastheren en gastvrouwen. Voordat ze in ‘het wild’ aan de slag kunnen, moeten ze wel eerst oefenen natuurlijk. Daarvoor zijn gasten nodig. Superleuk, want dat betekent dat jij er voor heel weinig geld superlekker kunt eten.

Bij Smmaak kun je dineren en lunchen. Voor het diner is een vast menu samengesteld. Voor €20,00 per persoon (drankjes niet meegerekend) bereiden de studenten een compleet viergangen diner voor je. Wow! In de middag kun je à la carte lunchen. Je hebt de keuze uit broodjes, salades, soepen of specials. De menukaart wisselt iedere week.

Tekst loopt door onder de foto

Summa College
Foto: Summa College

Brood en taartjes

Naast het restaurant bevindt zich in hetzelfde gebouw ook een bakkerijwinkel. Hier worden de producten van de bakkers- en patissiers in spe verkocht: broden en verschillende soorten gebak. Hmm! Deze winkel is tijdens de openingstijden van de school voor iedereen toegankelijk voor het halen van een brood of een taartje.

Tekst loopt door onder de foto

Summa College
Foto: Summa College

Openingstijden en reserveren:

  • Lunch: Maandag t/m vrijdag 12.00 – 13.30 uur
  • Diner: Woensdag t/m vrijdag 17.30 – 20.15 uurTijdens de schoolvakanties, stageweken en bijzondere momenten zoals ouderavonden is het restaurant gesloten.

Wil je komen eten? Dat kan. Wil je dan wel even e-mail sturen? Houden ze rekening met je. Kun je meteen ook doorgeven of je allergieën hebt.

In deze video zie je hoe het er in de keuken aan toe gaat:


Meer over Summa College ontdekken?

Summa College opleidingen

Nu open09:00 - 17:00

Sterrenlaan 10, Eindhoven

Bekijk meer:opleidingen

adv.