Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bestel eens zo’n Pieperzmaaltijd vanaf je bank!

Aangeboden door Pieperz Eindhoven 12 juni 2019
Zit je thuis op de bank, geen zin om de deur uit te gaan, maar heb je wel superveel zin in vetlekkere friet mét een hamburger van Pieperz? Nou, dan laat je ze thuisbezorgen! Heel handig. Neem je er meteen zo’n exotische limonade bij en dan is het nét alsof je bij Pieperz bent. Ijs hebben ze ook, maar dáárvoor kun je toch beter even de deur uit gaan…

Of je nu laat thuisbezorgen, komt afhalen óf je schuift aan in het gezellige Pieperz restaurant; één blik op de menukaart doet je watertanden. Het assortiment is huge en écht lekker, want Pieperz werkt nauw samen met producenten van de állerbeste producten uit Nederland.

Lenteburger

Naast al die heerlijke, friet, snacks, salades, shakes, menu’s en burgers die je misschien al kende is er nu de lenteburger! Deze guilty pleasure bestaat uit een 100% rundvleesburger op een grote en nét wat hardere pieperzbol. Het geheel afgetopt met sla, coleslaw, rode ui, cheddarkaas, en ketchup. Yumm!! Oh, wist je dat alle burgers ook vegetarisch te bestellen zijn? Heel fijn voor je vrienden die liever geen vlees eten.

Tekst loopt door onder de foto
Pieperz Eindhoven
Foto: Pieperz Eindhoven

Gekleurde hoorntjes

Tja, met de zomer voor de deur eten we natuurlijk graag ijsjes met z’n allen. Bij Pieperz hebben ze vers getapt roomijs van het retromerk Davino. Je kunt zelf kiezen of je dat in een hoorntje, bakje of bekertje laat tappen. Extra leuk: ze hebben gekleurde hoorntjes. De zwarte smaken naar vanille, de groene naar peer en de roze naar…. jawel: framboos!

Meer over Pieperz Eindhoven ontdekken?

Pieperz Eindhoven snackbars

Gesloten12:00 - 21:00

Jan van Hooffstraat 3 , Eindhoven

Bekijk meer:snackbars
Lees ook:
Pieperz Eindhoven

Jamie Oliver heeft de friet van Pieperz alvast goedgekeurd

'Creamy from the inside and crunchy from the outside.' Zo omschreef topkok Jamie Oliver de smaak toe...
Pieperz

Jouw Feedback is €25,- waard bij Pieperz!

Je hebt ze vast al zien liggen bij Pieperz: de Frietbackkaarten. Ze zijn moeilijk te missen, want ze...

adv.