Advertentie wordt geladen…

7 x deze Eindhovense restaurants krijgen supergoede reviews op Thuisbezorgd.nl

Geen zin om te koken? Dan kom je al gauw uit bij bestellen. Maar wát dan? Als je zeker wilt weten of het restaurant dat je kiest goed is, dan zijn reviews van belang. Deze Eindhovense restaurants krijgen hele positieve beoordelingen op Thuisbezorgd.nl:

Goed om te weten: voor een zo realistisch mogelijk beeld kijken we alleen naar restaurants met minstens 100 reviews.

Broodje Smits

Helaas, lunchen op kantoor met je collega’s zit er even niet in. Laten bezorgen dan maar. Heel veel Eindhovenaren kiezen voor Broodje Smits aan het Wilhelminaplein. Heerlijke broodjes en burgers. Ook als je niet aan het werk bent.

“De broodjes waren vers en heerlijk. De bezorging was sneller dan gedacht en ruim op tijd. Kortom gewoon klasse”, laat een gast weten op de site. “Heerlijke burger, lekker warm en snel bezorgd. Absolute aanrader”, schrijft een ander.

Broodje Smits

Wilhelminaplein 4, 5611 HE Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Da Ching

HAPPY VALENTINESDAY❤️Bestel vandaag een van onze heerlijke menu's, gerechten of rijsstafels en ontvang een leuk…

Posted by Da Ching Eindhoven on Saturday, February 13, 2021

Bij Chinees restaurant Da Ching aan de Boschdijk bestel je naast Chinees Indische gerechten ook Thaise lekkernijen. Zo kun je thuis zowel genieten van een eenpersoons visgerecht, of je bestelt meteen een complete rijsttafel met alles erop en eraan.

Meer dan duizend gasten lieten een review of beoordeling achter. Hier zijn er een paar: “Aziatische rijsttafel voor 2 personen besteld, heerlijk gegeten meer dan voldoende en vriendelijke bezorging.” Nog een: “Door weer en wind… en daarbij was het ook nog eens heerlijk!”

Restaurant Da Ching

Boschdijk 323 , 5621 JA Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Restaurant de Slak

Ebi Crispy Roll ~

Posted by Restaurant De Slak Eindhoven on Friday, May 15, 2020

Zin in verfijnd Aziatisch eten met een verrassende twist? Dan moet je vanavond hier jouw maaltijd bestellen: De Slak! Gamba’s in lemon grass, eend op Thaise wijze en ossenhaas in knoflooksaus. Klinkt goed, toch?

“Ik werd netjes gebeld of de bezorgtijd iets mocht wijzigingen. Het eten was nog lekker warm en was van zeer goede kwaliteit Echt een aanrader”, meldt een tevreden gast.

De Slak

Mauritsstraat 12, 5616 AA Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Flavour and Spice

Bites, bowls, mezze…. ‘Een frisse, moderne kijk op de Perzische keuken’, zeggen ze zelf. Het eten is er naast heerlijk ook heel bijzonder. Dat vinden heel veel Eindhovenaren die er hun maaltijden hebben laten bezorgen.

“Goede hoeveelheid eten. De kip qorma met de yoghurt saus gecombineerd is hemels! Alle gerechten van de mezze zijn heerlijk’, schrijft iemand. En ook: “Zeer vriendelijk in contact, heerlijk gezond gegeten en een mooie presentatie. Je merkt gewoon dat er aandacht en liefde is besteed aan hun product. Dit soort restaurants maken de wereld een mooiere plek.”

Flavor and Spice

Bleekstraat 23, 5611 VB Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Nieuw Chyi Fong

Bij Chinees Indisch restaurant Nieuw Chyi Fong bestel je authentiek Chinees eten. Ze hebben elke maand een ander menu en heel veel Eindhovenaren zijn super enthousiast:

“Heerlijk! Beste Chinees van Eindhoven”, zegt een gast. Een ander schrijft: “Hier is het altijd goed. Elke keer geweldig van kwaliteit. Hier bestellen we dus elke week.”

Pieperz

We zitten thuis. En leuker kunnen we het niet maken. Wél lekkerder. Tag je broer of zusje want wie getagd wordt trakteert. 👇

Posted by Pieperz on Saturday, February 6, 2021

Soms heb je gewoon zin in een echt goeie bak friet met een idem burger. Dan bestel je dus Pieperz friet met een malse Pieperz burger. Bij Pieperz uiteraard! Ze hebben ook allerlei kleinere snacks én je kunt er van die bijzondere Exota-drankjes bij bestellen.

“Lekker eten en bezorging was top. Extra compliment in verband met de ijsbaan hier in de straat. Bijna niet mogelijk om te fietsen en toch keurig op tijd”, schrijft een gast.

Pieperz Eindhoven

Jan van Hooffstraat 3 , 5611 ED Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Takumi Ramen

Nothing is too much for Takumi Eindhoven, so treat yourself with delicious ramen😉#ramen #japaneseramen…

Posted by Takumi Eindhoven on Thursday, November 12, 2020

En dan Takumi. De lekkerste ramen van Eindhoven, volgens velen. We bestellen er dan ook massaal en de reacties zijn lovend:

“Echt geweldig, beste ramen van het land.” En: “Wauw. De kara-age en gyoza zijn echt heel goed, de edamame is perfect gekookt, er zit veel in de ramen en alles smaakt heerlijk. De soep komt apart (goed ingepakt!) en die giet je over de ingrediënten heen, dus niks wordt soggy tijdens het bezorgen, geniaal!”

Staat de jouwe er niet bij?

Mis jij jouw favoriete afhaalrestaurant in dit lijstje? Mail het ons op [email protected] en schrijf erbij waarom je juist hier moet gaan afhalen.

Takumi Ramen Eindhoven

Kerkstraat 26, 5611 GJ Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Lees ook:

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Whisky Event Eindhoven gaat door dit jaar: dat wordt weer lekker veel proeven”

Whisky Event Eindhoven gaat door dit jaar: dat wordt weer lekker veel proeven

Aangeboden door Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd

Van der Heijden Wijnen en Gedestilleerd
Ga naar “Lekker! Er komt een nieuw Indiaas restaurant aan de Geldropseweg”

Lekker! Er komt een nieuw Indiaas restaurant aan de Geldropseweg

Veera
Ga naar “Franse gezelligheid in Eindhoven: ‘Jeu-de-boulen vindt echt iedereen leuk’”

Franse gezelligheid in Eindhoven: ‘Jeu-de-boulen vindt echt iedereen leuk’

Aangeboden door BoulesBitesBar

BoulesBitesBar

In onze gids

Ga naar “ZeroForty”

ZeroForty

  • Winkelen
ZeroForty

Nu geopend

Ga naar “Veera Indian Food”

Veera Indian Food

  • Geldropseweg 8
  • Indische restaurants
  • Gesloten
Veera

Nu gesloten

Ga naar “Kaboomlaser”

Kaboomlaser

  • Winkelen
  • Gesloten
Kaboomlaser

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Birkenstock slippers € 42,99”

Birkenstock slippers € 42,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Lenovo Ideapad 3 11,6″ Chromebook € 199,00”

Lenovo Ideapad 3 11,6″ Chromebook € 199,00

  • Lidl
  • Geldig t/m 27 augustus 2021
Ga naar “PHILIPS stofzuiger FC8241/09 € 69,99”

PHILIPS stofzuiger FC8241/09 € 69,99

  • Blokker
  • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Pore Perfector € 12,99”

Pore Perfector € 12,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 8 augustus 2021
Ga naar “Maybelline mascara van € 34,98 voor € 17,49”

Maybelline mascara van € 34,98 voor € 17,49

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 8 augustus 2021

Vacatures

Ga naar “Assemblagemonteur bij Henkelman”

Assemblagemonteur bij Henkelman

  • Henkelman
  • Fulltime
Henkelman

Topper

Ga naar “Natlab zoekt medewerker in de bediening”

Natlab zoekt medewerker in de bediening

  • Natlab
  • Fulltime/Parttime
natlab

Topper

Ga naar “Notariskantoor van Luijn zoekt een telefonist/receptionist (m/v)”

Notariskantoor van Luijn zoekt een telefonist/receptionist (m/v)

  • Notariskantoor Van Luijn
  • Fulltime/Parttime
Notariskantoor van Luijn

Topper

Ga naar “Verpleegkundige aanvoerder bij Sint Annaklooster”

Verpleegkundige aanvoerder bij Sint Annaklooster

  • Sint Annaklooster
  • Parttime
Sint Annaklooster

Topper

Ga naar “Medewerker bediening bij Dinner in Motion”

Medewerker bediening bij Dinner in Motion

  • Dinner in Motion
  • Fulltime/Parttime
Dinner in Motion

Topper