Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6x toffe dingen om te doen tijdens Lepeltje Lepeltje

Aangeboden door Lepeltje Lepeltje Eindhoven 22 mei 2019
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Jaa! We kunnen dit weekend weer naar Lepeltje Lepeltje, het leukste foodfestival van Eindhoven in het Anne Frankplantsoen! Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei luidt het festival de lente in met vette muziek én heerlijk eten. Uit Eindhoven, maar ook vanuit de rest van Nederland rollen de keukens het Eindhovense park in. Net als vorig jaar zorgt café Altstadt op zaterdag voor vette bands en dj’s uit Eindhoven en omstreken. Dat belooft veel goeds! Hieronder vijf dingen die je er kunt doen:

Proef de gerechten van Eindhovense keukens

Foto: Jeroen Schaaphok

Je kunt die verrukkelijke soft-shell taco’s uit Amaro’s restaurant D’Amour gaan proeven, of je gaat voor de Oosterse sferen, met duizend-en-één-smaken van het Eindhovense Yalla Yalla. The Roast Club uit Eindhoven staat dit jaar voor het eerst op Lepeltje Lepeltje. Het keukenteam staat te springen om kersverse gerechten voor je neus te bereiden vanuit hun stoere truck. Yumm!

Bekijk de food line-up hier.

Uit je dak gaan bij de  vetste bands en dj’s

Foto: Jeroen Schaaphok
Op alle drie de dagen kun je genieten van de beste bands en dj’s die Café Altstadt speciaal voor deze gelegenheid heeft uitgekozen. Als je niks wilt missen moet je dus zeker alle drie de dagen gaan. Bands als Whiff, The Vices, Harvest Moon en Surf Aid Kit en dj’s Nicole den Ouden en Kaliman vormen maar een heel een klein tipje van de muzikale sluier.
Bekijk hier alle timetables.

Neem deel aan een bierproeverij

Fotograaf: Michiel Ton
‘De mooie bierenbar’ schenkt de heerlijkste bieren. Sta jij open voor nieuwe smaken? Verrijk dan je smaak én kennis door een proeverij mét uitleg van een echte biermeester. Het hele weekend worden er bierproeverijen gehouden. Wanneer, hoe laat en hoe doe je mee? Loop gerust naar deze bar, daar staat het allemaal aangegeven.

Vintage scoren

Lepeltje Lepeltje
Lepeltje Lepeltje Foto: indebuurt
Naast muziek en heerlijk eten heeft lepeltje Lepeltje ook dit jaar weer een ‘mooie-dingen-markt.’ Kun je vette vintage scoren bij ‘Vintage Style Mix’ en ‘Fabrics and More’, of je snuffelt gezellig door de handgemaakte kunst van ‘Lady Dian’ en ‘De Houtsjuur.’

Maak je kinderen blij

Foto: Jeroen Schaaphok
Terwijl jij geniet van de relaxte sfeer, kunnen de kids meedoen aan het kinderprogramma. Er zijn yogasessies, of ze kunnen met een lekkere limonade in de hand wegzwijmelen bij theatervoorstelling ‘De Avonturen van Lizelore’. Vergeet ze niet de Lepeltje Lepeltje kleurplaat mee te geven. Kunnen ze een pannenkoek mee winnen.
Bekijk het hele kinderprogramma hier: www.lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/kinderen/

Lief zijn voor mens en milieu

Fotograaf: Michiel Ton
Lepeltje Lepeltje houdt van een feestje. maar ook van het milieu. Hier geen hopen afval na afloop, want alles wordt keurig netjes gescheiden. Je drankje krijg je in een milieuvriendelijke beker. Die kun je bij de bar na ieder drankje inruilen voor een nieuw exemplaar. Wanneer je naar huis gaat kun je ‘m inleveren bij ‘de bekerinlevermachine.’ Die blaast bellen wanneer er een beker in wordt gegooid. Je eerste beker betaal je, maar met dat geld steun je de Voedselbank. Je hebt dus een leuke dag én je doet iets goeds voor mens en milieu. Win-win-win dus! 

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lepeltje Lepeltje Eindhoven. Meer over Lepeltje Lepeltje Eindhoven ontdekken?

Lepeltje Lepeltje Eindhoven restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Anne Frank Plantsoen , Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.