We hebben een nieuwe hotspot in Eindhoven: Lucie Cocina!
We hebben in Eindhoven een heleboel gezellige plekken waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen óf dineren. Sinds 7 februari hebben...
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Eindhoven is zoals altijd in beweging. Zaken komen en gaan, zo ook de restaurants in onze stad. Ook moeite om het bij te houden? Geen probleem, we zetten een paar restaurants die onlangs openden voor je op een rijtje!
View this post on InstagramA post shared by Eindhovense Hotspots (@eindhovensrondje) on
We hebben in Eindhoven een heleboel gezellige plekken waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen óf dineren. Sinds 7 februari hebben we er eentje bij waar je dat allemáál kunt doen! In het pand aan de Kleine Berg, waar tot de vorige zomer Javaans Eetcafé zat, opende Lucie Cocina haar deuren. Op het menu staan onder andere Eggs benedict, brioches, tostadas, mosselen, vongole, oesters en andere gerechten om te delen. Benieuwd? Je leest er hier nog eens alles over:
Kleine Berg 34B, , 5611 JV Eindhoven
Nu gesloten
Meer informatie
View this post on InstagramA post shared by EKMEKCI_nl (@ekmekci_nl) on
Eindhoven startte 2020 meteen goed met de opening van het nieuwe Turkse restaurant Ekmekci. De Rotterdamse keten opende op 2 januari de deuren in de Piazza en zette daarmee voet op Eindhovense bodem. Vanaf nu kun je hier terecht voor je koffie met baklava, broodje falafel én meer.
View this post on InstagramA post shared by Aperitivo (@aperitivo_eindhoven) on
Waar je bij Martini’s kunt genieten van de lekkerste pizza’s en pastagerechten, kun je bij Aperitivo sinds november terecht voor Italiaanse tapashapjes. “Het gaat hier om het delen van eten, foodsharing zoals verschillende vis- en vleesgerechten voor zowel lunch als diner”, vertelde Fabio destijds aan ons, eigenaar van beide zaken. Benieuwd? Check dan nog eens de binnenkijker die we toen maakten tijdens de openingsweek:
View this post on Instagramramen with my bae 🍜 #ramenaddict #thisiseindhoven #couplegoals #japaneseflavours #hujicam
A post shared by Kacper Będuch (@kacperel) on
Na Rotterdam, Düsseldorf en Antwerpen was pas geleden ook Eindhoven aan de beurt: Takumi opende haar deuren aan de Kerkstraat. De keten staat bekend om hun Japanse comfortfood: op het menu staat noodlesoep en ramen. Ben jij er al geweest?
Uniek is het zeker: drie broers die allen topkok zijn en nu de krachten bundelen voor een eigen restaurant Goyvaerts. Yelle was chefkok bij Mood, Jesse souschef bij VANE en Jip hoofdchef bij Le Reaux. Drie tenten die in korte tijd grote naam hebben gemaakt in Eindhoven. In oktober openden de broertjes Goyvaerts hun restaurant op Stratumseind, een droom die voor ze uitkwam. Je leest er nog eens alles over via onderstaand artikel:
View this post on InstagramA post shared by Loetje (@loetje_restaurant) on
Was dat alles? Nee hoor, er staat nog genoeg op de planning, kijk maar!
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Eindhoven en blijf op de hoogte van alles over en rondom Eindhoven.
In onze gids
Populaire rubrieken
Topper