Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x daarom wil je een verse New Yorkse pizza bestellen

Aangeboden door New York Pizza 23 november 2017

Je hebt een lange werkdag achter de rug of gewoon geen zin om te koken. Kan ook zijn dat je voor de zoveelste keer natgeregend bent of ligt te snotteren op de bank. Er zijn in ieder geval méér dan genoeg redenen om de tablet of telefoon erbij te pakken en je maaltijd bij elkaar te swipen. Nog geen idee wat je wil eten? Bestel eens bij New York Pizza. En wel hierom…

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Altijd vers gemaakt

New York Pizza

Niks geen diepvriespizza die nog even in de oven wordt gegooid. De bodems worden ter plekke gekneed en gedraaid. Daarna worden deze rijkelijk voorzien van de toppings die jij hebt gekozen. Wist je trouwens dat je hier ook uit verschillende soorten bodems kunt kiezen? Een New York style: een dikke bodem die krokant is aan de buitenkant en toch zacht van binnen (kan je dus gewoon dubbelvouwen en naar binnen schuiven). Of je kiest voor een authentieke Italiaanse bodem. Die hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen.

En dat is niet het enige wat je er kunt bestellen…

New York Pizza

De New York pizza’s zijn heerlijk, zoveel is al duidelijk. Maar ben je nu in het gezelschap van iemand die niet zo van de pizza is (die bestaan!), dan kan diegene ook vrolijk mee swipen. Je kunt hier namelijk ook pasta’s, hamburgers en chicken wings bestellen. En joh, doe eens gek en maak er een heel uitgebreid diner van met een (compensatie)salade, drankje en één van de lekkerste ijsjes ever als toetje.

Snel bezorgd en nog lekker warm

New York Pizza

Met inmiddels drie New York Pizza vestigingen in Eindhoven kun je er zeker van zijn dat jouw pizza rap en dampend voor de deur staat. De bezorgers transporteren jouw feestmaal 364 dagen per jaar met de scooter of E-bike door weer en wind. Alleen op Eerste Kerstdag heeft de hele club vakantie.

De prijs!

New York Pizza

Het loont enorm om de Facebookpagina van de pizzagigant in de gaten te houden. Regelmatig zijn er heel interessante acties, zoals deze: vanaf 24 november tot en met 3 december kost een New York style (24 cm) pizza je maar €3,99 als je hem op komt halen bij één van de Eindhovense vestigingen (Heezerweg 256c, Hoogstraat 206 of Jan Heynslaan 141). Dit is een uitgelezen kans om eens kennis te maken met New York Pizza!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza. Meer over New York Pizza ontdekken?

New York Pizza restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:30

Heezerweg 256C, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.