Leuk volgens local Sirah: ‘Ik denk echt dat ik een slijmtalent ben’

Door Ankie de Turck 20 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week hebben we een mini-Eindhovenaar. Sirah van negen vertelt over haar hotspots in Eindhoven. “Ik ga áltijd even kijken bij Intertoys.”

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Eerste Eindhovense Pony Manege

Sirah

“Dit vind ik de allerleukste plek in Eindhoven. Ik hou zó van paarden! Ik zit hier op paardrijles omdat het er fijn is en de leraar erg lief. Vorige week hebben we voor het eerst gegaloppeerd. Was even best spannend, maar ik vond het uiteindelijk helemaal niet eng. Mijn lievelingspaard heet Blixem, ik hoop dat ik nog heel lang op hem mag rijden.”

Eerste Eindhovense Pony Manege sport en bewegen

Nu open08:00 - 19:30

Genneperweg 144A,, Eindhoven

Bekijk meer:sport en bewegen

Pipoos

Sirah

Slijm maken vind ik het leukste wat er is, ik kan het de hele dag door doen. Het heeft eens op internet gestaan en nu doen bijna alle kinderen het. Ik heb er al met glitters en piepschuim en maak ze in alle kleuren. Ik heb er, denk ik, gewoon talent voor. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Scheerschuim, lenzenvloeistof en knutsellijm is alles wat je nodig hebt. Voor de lijm en glitters ga ik naar Pipoos, scheerschuim en lenzenvloeistof pak ik wel bij papa.”

Pipoos hobbywinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Piazza 66, Eindhoven

Bekijk meer:hobbywinkels

Ir. Ottenbad Zwembad

Sirah

“Ik ga hier altijd zwemmen met oma. Dan komt ze me op donderdagmiddag van school halen en dan gaan we meteen naar het zwembad. Dat doen we zo vaak mogelijk. Ik vind het daar zo leuk omdat je er kan spelen op de matten. Oma gaat dan altijd in het bubbelbad.”

Ir. Ottenbad zwembaden

Nu gesloten13:00 - 17:00

Vijfkamplaan 12, Eindhoven

Bekijk meer:zwembaden

Intertoys

Sirah

“Bij Intertoys verkopen ze Schleich. Dat zijn plastic dieren, maar ik vind alleen de paarden interessant. Van mama heb ik mijn eerste paard gehad en nu wil ik ze allemaal wel. Als ik dan in de stad ben ga ik er altijd even kijken. Soms mag ik ook iets kopen, maar helaas blijft het toch meestal bij kijken. Ach ja, vind ik ook leuk.”

Intertoys Heuvel speelgoedwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Heuvel Galerie 241, Eindhoven

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Bijenkorf

Bijenkorf Eindhoven

“Ik vind winkelen voor kleren niet echt héél leuk. Maar bij de Bijenkorf hebben ze wel de leukste kleding. Papa kan daar echt heel lang rond blijven kijken. Dan zegt-ie ‘vind je dat niet leuk dan? Of: ‘dit is toch ook mooi, Sirah?’ Zeker als we dan al genoeg kleren hebben gekocht vind ik dat getreuzel maar vervelend, want dan wil ik gewoon naar huis. Slijm maken.”

Bijenkorf Eindhoven warenhuizen

Nu gesloten12:00 - 18:00

Piazza 1, Eindhoven

Bekijk meer:warenhuizen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.