Leuk volgens local Ron: ‘Oude Gracht is de mooiste plek van Eindhoven’

Door Arno de Natris 12 november 2017

De beste tips en de mooiste plekjes, locals kennen die! Daarom vragen we Eindhovenaren naar hun hotspots. Ron Sanders woont in Woensel en werkt op De Hurk. Bovendien is hij fanatiek fotograaf, onder meer voor de goeiemorgenfoto’s op indebuurt.nl. Waar kun je Ron vaak tegen het lijf lopen?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Oude Gracht

Ron woont in de wijk Oude-Gracht, de buurt in Woensel die door een oude zijtak van de Dommel wordt opgesplitst. “Ik kijk uit op de gracht. het is voor mij en mijn gezin het mooiste plekje van Eindhoven”. Dit is de buurt waar je bijvoorbeeld deze torens vindt.

De Berenkuil

“Hier fiets ik vaak doorheen en iedere keer zie ik weer wat anders om op de foto te zetten.” De Berenkuil, officieel het Insulindeplein, is het Eindhovense graffitiwalhalla waar ieder jaar Step in the Arena wordt gehouden. Je kunt hier bijna uren rondlopen en je vergapen aan kleine en grote murals.

Karpendonkse Plas

“Hier wandel ik graag en kom ik tot rust. Het liefst kom ik hier in alle vroegte om foto’s te maken”. Zo spotte Ron er deze vissers:

Het Parktheater

“In het Parktheater ben ik vaak te vinden. Dan ga ik naar een musical of om te lachen naar een cabaretvoorstelling”.

Alle foto’s zijn van Ron zelf. Volg hem onder meer op Instagram en je krijgt je dagelijkse portie Eindhoven-plaatjes! Lees je dit verhaal en heb je zoiets van: “Ik heb óók allemaal leuke en fijne plekken in Eindhoven die ik wil delen!” Laat het ons dan gerust even weten, want dat vinden we leuk. Wie weet sta jij dan binnenkort in deze rubriek te schitteren

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van