Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Katinka: ‘Ik loop hier de deur niet uit zonder een plaat te kopen’

Door Chloë van der Smitte 29 februari 2020

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week deelt Katinka Feijs (30) haar favoriete spots in Eindhoven.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Katinka

local kathinka
Foto: Satellite June

Katinka komt oorspronkelijk uit de buurt, maar is na zes jaar omzwervingen naar Rotterdam en Parijs weer in Eindhoven te vinden. Ze werkt freelance als illustrator en vormgever en maakt daarnaast ook nog eens muziek samen met haar vriend Diederik van den Brandt.

“In mijn vrije tijd kook ik soms voor Thuisafgehaald of bezoek ik nieuwe hotspots in Eindhoven om ze meteen uit te proberen.” Een paar daarvan deelt ze maar al te graag op indebuurt Eindhoven, komen ze!

Kiwano Store

“Een prachtige conceptstore in de Urban Shopper op Strijp-S met keramiek, soap bars en andere natuurlijke producten. En niet onbelangrijk, ze verkopen hier ook mijn illustraties!”

CD Teek

“Deze plek probeer ik ook soms te vermijden omdat ik hier niet weg kan zonder een mooie plaat te kopen, haha. Ze hebben een groot aanbod vinyl en superveel kennis over bijna elke plaat die ze verkopen.”

Vegan Heroes

“De locatie is een beetje verstopt in het Videolab, maar als je het eenmaal hebt gevonden, blijf je terugkomen. Het eten is hier verslavend lekker… Mijn favoriet: quacward fries, een soort kapsalon met guacemole en vegan kipstukjes!”

Nu ben jij aan de beurt!

Onze stad is bezaaid met toffe hotspots en prachtige plekjes. Het zijn er zelfs zó veel dat we ze onmogelijk allemaal zelf kunnen ontdekken. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw favoriete plekjes in Eindhoven.

Tip ons!

Dus, wat is jouw favoriete restaurant in de lichtstad? In welk café haal jij je vrijdagmiddagborrel? Heb je eigenlijk een favoriete winkel, terras, broodjeszaak, bioscoop, museum of wandelroute? En – de brandende vraag – waarom ben je zo dol op juist die plekken? Laat het ons weten! Jouw tips inspireren ons, en veel meer andere Eindhovenaren!

Vul ze in via dit formulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

local coco

Leuk volgens local Coco: ‘hier loop je na een uur helemaal voldaan de kickboksschool uit’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
remy de boysere

Leuk volgens local Remy: ‘Voor weinig geld krijg je hier good asian food’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
marjolein kors

Leuk volgens local Marjolein: ‘hier hebben ze de beste bubble tea in town!’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.