Mamablogger Janske: ‘We spelen verstoppertje in de Blob’

Door Noortje de Vries 10 februari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt mamablogger Janske van den Broek over haar favoriete hotspots in Eindhoven. “Terwijl mama de mooiste tweedehands pareltjes uit de rekken vist, crossen de kids de hele winkel door op een roze driewieler”

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Siki Kinderwinkel

Foto: Siki kledingwinkel (Facebook)

“In de Urbanshopper op Strijp-S zit Siki Kinderwinkel. Voor de stoerste kinderkledingmerken kan ik hier heerlijk shoppen! Merken als Mini Rodini, Popupshop en Molo kun je er vinden. Fijn om te shoppen wanneer je van exclusievere kinderkledingmerken houdt. Ik scoor hier de leukste outfits voor mijn dochters Lola en Coco.”


Meer over Siki kinderwinkel ontdekken?

Siki kinderwinkel kinderkleding

Nu open12:00 - 17:00 *

Torenallee 60-02, Eindhoven

Bekijk meer:kinderkleding

Effenaar

Emoves Eindhoven
“Voor een avondje uit bezoek ik het liefst een concert bij de Effenaar. Er spelen veel toffe bands voor betaalbare tickets. Ook eet ik vaak in het restaurant dat vooral heerlijke vegetarische gerechten voor betaalbare prijzen heeft.”


Meer over Effenaar ontdekken?

Effenaar poppodia

Nu open09:00 - 18:00

Dommelstraat 2 , Eindhoven

Bekijk meer:poppodia

Soul2soulkidz

Foto: SOUL2SOULkidz (Facebook)

“Met mijn kids wandel ik hier regelmatig binnen. Deze tweedehands kinderkledingwinkel is zoveel meer dan alleen een winkel. Het voelt als een tweede thuis. De kids mogen overal aanzitten én ze verkopen superlekker snoep zonder troep. Terwijl mama de mooiste tweedehands pareltjes uit de rekken vist, crossen de kids de hele winkel door op een roze driewieler. Ook kun je er gezellig lunchen en er is vaak wat leuks te doen.”


Meer over Kidskartel ontdekken?

Kidskartel kinderkleding

Vandaag gesloten

Edisonstraat 150, Eindhoven

Bekijk meer:kinderkleding

Sissy-Boy

“Als ik naar de stad ga breng ik altijd een bezoekje aan de Sissy-Boy in de Blob. De winkel alleen al is een lust voor het oog en vooral de kinderafdeling vind ik super. Ze verkopen veel merken waar ik gek op ben en je kunt er lekker lunchen bij Daily. Voor de kids is er een cool speelhuis en zijn er toffe omkleedhokjes om in te passen óf verstoppertje te spelen. Wat ook fijn is, dat er een openbaar (gratis) toilet is met verschoningsmatje. Een perfecte combi van lekker winkelen, lunchen en spelen op een unieke en centrale locatie midden in de stad.”


Meer over Sissy-Boy ontdekken?

Sissy-Boy kledingwinkels

Nu open12:00 - 17:00

Nieuwe Emmasingel 2, Eindhoven

Bekijk meer:kledingwinkels

Bibliotheek Eindhoven

Flexwerken in Eindhoven

“Voor mijn twee miniboekenwurmpjes is de bibliotheek een waar walhalla. Zoveel leuke boekjes op één plek! De relaxte banken om op voor te lezen, de megaspeelcomputer en speeltafels zijn voor kinderen al een uitje op zich. Ook kun je lekker lunchen en zijn er regelmatig leuke evenementen voor de kids. Een fijne hotspot voor een regenachtige woensdagmiddag.”


Meer over Bibliotheek Eindhoven ontdekken?

Bibliotheek Eindhoven bibliotheken

Nu open13:00 - 17:00

Emmasingel 22, Eindhoven

Bekijk meer:bibliotheken

Lees je dit verhaal van mamablogger Janske en heb je zoiets van: “Ik heb óók allemaal mooie en fijne plekken in Eindhoven die ik wil delen!” Laat het ons dan gerust even weten, want dat vinden we leuk. Wie weet sta jij dan binnenkort in deze rubriek te schitteren.

Leuk volgens local Erwin: ‘Homo, hetero, bi of travestiet: het maakt niets uit’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
Sirah

Leuk volgens local Sirah: ‘Ik denk echt dat ik een slijmtalent ben’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.