Leuk volgens local Erwin: ‘Homo, hetero, bi of travestiet: het maakt niets uit’

Door Ankie de Turck 27 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt indebuurt-lezer Erwin Timmer over zijn hotspots in Eindhoven. “Laatst nog scoorde ik een fantastische unieke kimono waarmee ik de show stal tijdens mijn optreden in Amsterdam.”

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

PallaZ

Foto: PallaZ (Facebook)

“PallaZ is hét Eindhovense gaycafe bij uitstek. Deze plek is heel bijzonder voor mij omdat iedereen hier welkom is. Homo of hetero, bi of travestiet, het maakt niks uit. Iedereen feest mee. Vooral de jaarlijkse Miss Annie Strass Travestieverkiezing is hot! Als Travestiet is het voor mij belangrijk dat er plekken zijn waar ik als Erwin, maar ook als mijn alter ego welkom ben.”

PallaZ vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten20:00 - 02:00

Stratumsedijk 14, Eindhoven

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Restaurant/Wijnbar De Lach

Wijnbar De Lach Eindhoven
Foto: Facebook De Lach

“De Lach is een wijnbar en restaurant op de Kleine Berg in Eindhoven. Hier kun je dineren in een fantastische sfeer. Het personeel is vriendelijk en betrokken en vrijwel elke gast komt weer terug voor een heerlijk diner met de beste wijnen!”

Wijnbar Restaurant De Lach wijnbars

Nu open12:00 - 00:00

Kleine berg 23, Eindhoven

Bekijk meer:wijnbars

Urban Shopper

Foto: Urban Shopper (Facebook)

“In het overdekte winkelcentrum Urban Shopper op Strijp-S vind je veel unieke spulletjes onder één dak. Of je nu gaat voor beeldige kleding, kekke vintage spulletjes of gewoon een knipbeurt; Urban Shopper is sowieso de plek waar je naartoe moet! Laatst nog scoorde ik hier een fantastische unieke kimono waarmee ik de show stal tijdens mijn drag-optreden in Amsterdam!”

Urban Shopper winkelcentra

Nu gesloten12:00 - 17:00

Torenallee 60-02, Eindhoven

Bekijk meer:winkelcentra

El Puente

el puente
Foto: El Puente (Facebook)

El Puente is het pas geopende restaurant op het Stratumseind. Ik vind het een prachtige zaak geworden. Een de gerechten zijn ook nog eens geweldig. Echt een aanrader dus!”

El Puente restaurants en horeca

Nu open11:30 - 22:00

Stratumseind 64, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.