Leuk volgens local Anne: ‘Ik loop kwijlend rond door Hutspot’

Door Arno de Natris 10 maart 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week neemt mama Anne Verhoef ons mee naar haar Eindhovense hotspots. Je kent haar misschien wel als @houseofpepper op Instagram. Ze is een halfjaar geleden uit Berlijn naar Eindhoven verhuisd, maar kent de echte mooie plekjes al zeker wel!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het Koffiehuisje

“Deze plek staat met stip op nummer 1. Hier hangt een heerlijke sfeer, er werken gepassioneerde en creatieve mensen, er staan lekkere broodjes op de kaart voor een hele goede prijs en de koffie is goooeeeed! Het doet me een beetje denken aan ons favoriete Berlijnse café uit onze oude straat waar je de hele dag taartjes eet en kan ontbijten en iedereen geniet.”

Koffiehuisje Eindhoven koffiebars

Nu gesloten09:00 - 17:00

De Jonghlaan 32, Eindhoven

Bekijk meer:koffiebars

Hutspot

“In deze winkel loop ik kwijlend rond, Geloof me er mag iemand met een dweil mij achterna. Alles is mooi, alles klopt en het goede nieuws: je kan ook nog wat lekkers halen bij The Happiness Bakery.”

Hutspot Eindhoven kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Nieuwe Emmasingel 44-46, Eindhoven

Bekijk meer:kledingwinkels

Onder de Leidingstraat

“Ja ik weet het, iedereen kent dit plekje. Ik ben dus ook een grote fan! Leuke inrichting, lekker vroeg open (hé ik heb kinderen ) en heerlijk mensen kijken als je in het zitje kunt plaatsnemen voor het raam. Nog leuker vind ik de heerlijke bio-happen die wekelijks wisselen en je ook mee naar huis kunt nemen (want hé, ik heb kinderen).”

Onder de Leidingstraat restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 18:00

Leidingstraat 45, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

RPEL

“Dus, zoals je inmiddels al door hebt, ik ben gek op eten. Mijn grootste zonde is friet, patat, frietekes, frites. Als je deze verslaving met mij deelt moet je naar deze beauty van een frietzaak. Verse friet, sauzen om je vingers bij af te likken en voor die zelfgemaakte risottokroket draai ik mijn hand ook niet om hoor. Ha!”

RPEL snackbars

Nu open11:30 - 21:00

Keizersgracht 26, Eindhoven

Bekijk meer:snackbars

Het Ketelhuis

“De benedenverdieping van het Ketelhuis wordt momenteel verbouwd. Dat vind ik dus heeeeeelemaal niet erg. Want boven hebben ze de toko gewoon open. En dit is jaw dropping mooi!”

Het Ketelhuis – restaurant restaurants en horeca

Nu open11:00 - 01:00

Ketelhuisplein 1, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Van Abbemuseum

“Het van Abbemuseum vond ik nou echt een leuke verrassing. Eerlijkheid bekennende, de expositie van toen ik er de laatste keer was is niet geheel blijven hangen. Maar het gebouw, de lijnen, het kleurgebruik inspireerden enorm. Alles is prachtig tentoongesteld. Oh en ze hebben een zingende lift!! Kind ook blij, check!”

Van Abbemuseum musea

Nu gesloten11:00 - 17:00

Bilderdijklaan 10, Eindhoven

Bekijk meer:musea

Restaurant The Pool in het Student Hotel

“Hier kan je dus echt goed eten. En het interieur is ook om op te eten, zo mooi. Hier brachten we ook onze eerste nacht in Eindhoven door, toen we hier zes maanden geleden naartoe verhuisden vanuit Berlijn. Echt hele toffe kamer en dat uitzicht, dat kon niets ander dan veel goeds betekenen!”

Piet Hein Eek

“Deze plek mag niet in het rijtje ontbreken. We kijken vanuit onze woonkamer regelrecht zijn showroom in. Eens in de zoveel tijd loop ik eens binnen en bezoek ik de schatkamer bovenin de toren wanneer ik wat inspiratie nodig heb. En ja, ook het restaurant is een heerlijke plek!”

Piet Hein Eek woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Halvemaanstraat 30, Eindhoven

Bekijk meer:woonwinkels

Lees je dit verhaal en heb je zoiets van: “Ik heb óók allemaal mooie en fijne plekken in Eindhoven die ik wil delen!” Laat het ons dan gerust even weten, want dat vinden we leuk. Want locals weten waar je moet zijn!

bloggers Eindhoven

Vegan Isabelle: ‘De Dutch Weed Burger is een must-try voor elke vegan’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...

Leuk volgens local Samir: ‘Voetballen op het Cruyff Court is heerlijk’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van