Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Barvrouw van de week, shotjesspecialiste Naomi: ‘Het draait om de balans’

Door Marlies Raben 20 juli 2019

Na de succesvolle zoektocht naar de Beste Barman van Eindhoven, mogen de barvrouwen natuurlijk niet achterblijven. In deze serie gaan we daarom op zoek naar de barvrouw die er met deze felbegeerde titel vandoor gaat. Die benoemen we tot ‘barvrouw van de week’ om vervolgens de allerbeste Eindhovense barvrouw te kiezen. Deze week gaan we naar Shots Shooterbar waar we een shotje ‘So Long Gay Boys’ drinken met Naomi Belde (19).

De keuze is reuze bij Shots Shooterbar op Stratumseind. Er staat meer dan 180 shotjes op de kaart. Van een ‘Stuiterbal’ of ‘Kermit de Kikker’, tot de razend populaire ‘Crème Brûlée’. Je zou ze maar allemal uit je hoofd moeten leren… Hoe houdt barvrouw Naomi ze uit elkaar?

“Toen ik hier vorig jaar aan de slag ging, kende ik de helft van de dranken nog helemaal niet”, vertelt ze.  “Ik ben meteen de kaart gaan bestuderen. Er zijn er een aantal die veel worden besteld. Die leer je het snelst. Als het rustig is overhoren we elkaar ook wel eens. Hoe meer shots je maakt, hoe makkelijker het wordt.”

Van alle markten thuis

“Vier jaar lang heb ik bij Etos gewerkt en ik heb mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Na mijn studie besloot ik dat ik niet verder wilde binnen deze branche. Mijn toekomstdroom is om bij de politie te werken.”

Tekst loopt door onder de foto

Barvrouw Naomi Belde
Naomi met alle shotjes op de achtergrond. Foto: Marlies Raben

Balans

“Bij het maken van shots heb je lekker veel afwisseling. Alleen maar biertjes tappen gaat sneller vervelen. Het duurt wel wat langer om al die verschillende shots te maken, vooral bij een ‘vlammend’ shotje.  Daar komt écht vuur aan te pas Het is dus belangrijk om hard door te werken, maar je moet natuurlijk ook oog blijven houden voor alle gasten én collega’s. Het draait om de balans.”

Fulltime feest

“Ik geniet ervan als het hier lekker druk is, maar er eveneens tijd is voor een praatje met de gasten.” Mist Naomi het niet om zelf op stap te gaan nu ze fulltime als barvrouw werkt? “Nee hoor, ik maak hier alles mee en een keer een shotje meedrinken hoort er ook bij. Ik moet natuurlijk wel mijn aandacht erbij houden. De gezellige uitgaanssfeer blijf je tóch voelen, of je nu vóór of achter de bar staat!”

Wanneer stemmen?

Stemmen hoeft nu nog niet. Wanneer alle genomineerden zijn voorgesteld dan zullen we ze allemaal voor je op een rijtje zetten en dan kun je jouw favoriete bardame kiezen!

Lees ook:

Marloes

Barvrouw van de week: de enthousiaste cocktailkoningin Marloes

Na de succesvolle zoektocht naar de Beste Barman van Eindhoven, mogen de barvrouwen natuurlijk niet ...
Paula

Barvrouw van de week, de openhartige Paula: ‘Als het kan blijf ik hier tot mijn negentigste werken’

Na de succesvolle zoektocht naar de Beste Barman van Eindhoven, mogen de barvrouwen natuurlijk niet ...
Barvrouw Esmee Verleg

Barvrouw van de week, sfeermaker Esmee: ‘Ik heb mijn woordje wel klaar’

Na de succesvolle zoektocht naar de Beste Barman van Eindhoven, mogen de barvrouwen natuurlijk niet ...
Josje

Barvrouw van de week, de altijd vrolijke Josje: ‘Ik ben met het caféleven opgegroeid’

Na de succesvolle zoektocht naar de Beste Barman van Eindhoven, mogen de barvrouwen natuurlijk niet ...

adv.