Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Eindhoven

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Best 14 februari 2020

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Best. Onlangs zijn ze uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. Tijd voor een kennismaking!

Lisanne werkt als marketingadviseur bij Hoppenbrouwers. Zij vertelt wat Hoppenbrouwers in Best allemaal doet: “We hebben verschillende teams die ieder hun eigen verantwoordelijkheid en discipline hebben. Zo is één team gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen, zoals inbraak- en brandbeveiliging. Twee andere teams verzorgen de elektrotechniek bij grote winkels, zoals de verlichting bij de Bijenkorf in Eindhoven. Verder is één team volledig verantwoordelijk voor duurzame energie. Deze mensen doen de installatie en onderhoud van onder meer zonnepanelen. Die hebben we bijvoorbeeld geïnstalleerd voor Winkelcentrum Heuvel.  Hoppenbrouwers heeft de ambitie om de meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland te worden: dit is één van de manieren waarop we dat doen.”

Beste Werkgever

Lisanne merkt goed hóe snel Hoppenbrouwers groeit. “Landelijk werken er meer dan 1200 mensen bij Hoppenbrouwers en dat aantal groeit nog steeds. Het is een groot bedrijf, maar voelt als één grote familie. De sfeer is informeel en gezellig: het is niet voor niets dat sommige medewerkers al járen bij ons in dienst zijn. De mens staat bij ons centraal.” Dat blijkt wel uit het feit dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

Hoppenbrouwers heeft vacatures!

Klinkt dit als de perfecte werkgever voor jou? Dan heb je geluk, want Hoppenbrouwers in Best is op zoek naar nieuwe medewerkers. “We zoeken installateurs, technici én een vestigingsleider.” Meer weten? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Best ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Best

Vandaag gesloten

I.B.C.-Weg 6, Best

adv.