Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WIN: 3 x een hotelovernachting met ontbijt in het centrum van Eindhoven!

Door Rachèl Sloven 4 november 2019

Heb jij zin om er lekker even tussenuit te gaan … in jouw eigen stad? Je hoeft namelijk helemaal niet weg uit Eindhoven voor het ultieme vakantiegevoel. Jij kunt een nachtje weg winnen voor twee personen in Boutique Hotel Lumiére, mét ontbijt, ter waarde van ruim € 110,-. Hoe leuk is dat?!

Boutique Hotel Lumiére vind je in de Hooghuisstraat, middenin het centrum. Ze hebben druk gebouwd aan 26 nieuwe comfort rooms. Deze spikplinternieuwe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft elk vertrek een superdeluxe bed waarop je heerlijk kunt wegdromen, kun je er heerlijke Vascobello-koffie zetten en is je TV voorzien van een ingebouwde Chromebox. Kun je ’s avonds na het shoppen en dineren lekker Netflixen. In één van deze comfort rooms kun jij gratis logeren op een vrijdag. Lumiére geeft namelijk drie keer een overnachting weg voor twee personen, inclusief een ontbijtje bij de naastgelegen Brasserie Hooghuys!

Hoe win je die gratis overnachting?

Heel simpel: schrijf je hieronder in via het formulier. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief én je maakt automatisch kans op een weekendje weg! Ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, interviews en uitjes in Eindhoven. Handig! Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met 24 november 2019. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Ben je een van de drie gelukkigen? Dan mag je in overleg met Lumiére de precieze datum van je verblijf plannen. Wie weet ben jij straks wel toerist in eigen stad!

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Boutique Hotel Lumière ontdekken?

Boutique Hotel Lumière hotels

GeopendHele dag

Hooghuisstraat 31a, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Boutique Hotel Lumière

Binnenkijken bij Boutique Hotel Lumiére: ‘Eindhoven is booming!’

Je zou het niet meteen zeggen als je de lobby van Boutique Hotel Lumiére op de Hooghuisstraat inkijk...
Boutique Hotel Lumière

Hoppa: dit hotel krijgt er in één klap 26 hele fijne kamers bij!

Van de buitenkant zie je niks en de gasten hebben er geen last van. Tóch wordt er drastisch gebroken...

Meer over

Doen Winacties

adv.