Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor een uitje? Deze 7 te gekke dingen kun je hier met je vrienden doen!

Aangeboden door Op Noord actief ontmoeten 15 september 2019

Staat er een sportief uitje op de planning, maar is je tuin te klein, het park te druk en het bos te dichtbegroeid? Ga eens langs bij de Oude Bosschebaan in Eindhoven-Noord. Daar vind je Op Noord, actief ontmoeten. Dat is echt unieke en verrassende locatie. Of je nu op eigen houtje komt, met je 250 beste vrienden, je hele familie of je voetbalclub; hier ben je aan het goede adres. Wij zetten vast zeven leuke activiteiten voor je op een rijtje:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Het terrein van Op Noord is megagroot. Met een paviljoen, een terras en speeltoestellen. Een stukje verderop vind je het midgetgolf- en outdoorpark met een ‘boogschietarena’ en een hoogteparcours. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het beweegplein, 400 meter aan wieler- en skeelerbaan, vier kunstgras sportveldjes en verschillende atletiekonderdelen. Je begrijpt het al: hier kan echt alles op sportief gebied.

Archery Tag

Archery Tag? Ja, superleuk! Dat is een spannend spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog. Dit spel speel je met echte bogen en speciale pijlen met een zachte en veilige foampunt. Gewonden zullen er niet vallen dus. Om als winnaar uit het spel te komen, zul je een strategie moeten bepalen. Doordat je per speler maar een paar pijlen hebt, word je gedwongen om nieuwe munitie te zoeken. Op het veld staan obstakels waar je je achter kunt verschuilen. Spannend!

Meer informatie vind je hier.

High all aboard

Op Noord
High All Aboard Foto: Op Noord actief ontmoeten

Met high all aboard ga je de lucht in! Dit is de ultieme survival challenge. Heb je een bedrijfsuitje of wil je met je voetbalteam de uitdaging aangaan? Dan moet je hiervoor kiezen! Je klimt met  drie à vier personen langs een paal naar een plateau dat niet groter is dan een stoeptegel. Samenwerking, communicatie en vertrouwen; daar gaat het hier om. Dit is Leuk!

Meer informatie vind je hier.

Midgetgolfen

Op Noord, actief ontmoeten
Foto: Op Noord actief ontmoeten

Wie kent het niet, een ontspannen spelletje midgetgolf. Tussen de bomen liggen 18 holes verspreid over het terrein. Naarmate het parcours vordert, wordt de moeilijkheidsgraad hoger. Dat mag ook wel. Je moet er iets voor doen om als winnaar uit de bus te komen natuurlijk. Naast de baan ligt het terras. Kun je uitblazen en de volgende hole inspecteren met een biertje in je hand.

Meer informatie vind je hier.

Mountainbiken

Op Noord
Mountainbiken

Vanuit het Op Noord-paviljoen maak je met een ervaren instructeur een tocht rondom Best en Nuenen. Je kunt kiezen: tochten van anderhalf uur tot een hele dag. De route wordt zoveel mogelijk aangepast aan het niveau van de groep: beginner, sportief, jong of oud.
Meer informatie vind je hier.

Zeskamp

Op Noord
Levend tafelvoetbal Foto: op Noord

Zin in een uitputtingsslag met je maten? Dan is een zeskamp iets voor jullie! Je kunt het zo uitgebreid krijgen als je maar wilt en je kunt meedoen met zes tot driehonderd deelnemers. Ze hebben vette opblaasbare spellen zoals: zakslaan, een buikschuifbaan, levend tafelvoetbal en een survivalbaan.

Meer informatie vind je hier.

Hoogteparcours

Op Noord, actief ontmoeten
Foto: Op Noord, actief ontmoeten

Zin in een pittige uitdaging? Beleef dan dit avontuur op hoogte! Het hoogteparcours is een van de eyecatchers van het Op Noord-terrein. Het torent overal bovenuit! Het is geschikt voor iedereen vanaf negen jaar. je moet wel een minimale reikhoogte hebben van 1.75 meter. Dit is superleuk voor een familie-uitje of een dag met je vrienden.
Meer informatie vind je hier.

De inwendige mens

Op Noord actief ontmoeten
Foto: Op Noord actief ontmoeten

Wanneer je na al die actie wordt getrakteerd op een gezellige picknick, een pizza, een buffet of een barbecue is je dag natuurlijk helemáál compleet. Op Noord kan alles van A tot Z voor jou verzorgen, maar je kunt ook zelf het eten regelen. Alles kan, in overleg. Maak een afspraak en kijk wat er mogelijk is.

Indoor activiteiten

Daarnaast heeft Op Noord ook indoor activiteiten, voor als het minder mooi weer is. Denk aan een gezellige pubquiz of karaoke. Je kunt er het héle jaar terecht. Hier kun je alvast een offerte aanvragen. Handig, weet je meteen wat het kost!


Meer over Op Noord actief ontmoeten ontdekken?

Op Noord actief ontmoeten

Geopend12:00 - 18:00

Oude Bosschebaan 11 , Eindhoven

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.