Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te leuk! Hier in Eindhoven komt een gratis buitenbioscoop

Aangeboden door Winkelcentrum Terminal M 9 september 2019

Samen onder een dekentje, met een bakje popcorn en een drankje kijken naar een leuke film. Niet in de bioscoop, niet thuis op de bank, maar in de buitenbios. Winkelcentrum Terminal M transformeert 27 en 28 september tot heuse openluchtcinema. inclusief groot scherm, gezellige stoeltjes, zitzakken en natuurlijk popcorn!

Winkelcentrum Terminal M ken je misschien nog als winkelcentrum Meerhoven. Dit is de place-to-be als je lekker wilt shoppen of gezellig lunchen en bijkletsen met vriendinnen. Maar je kunt hier dus ook terecht voor leuke events, zoals de buitenbios.

Tekst loopt door onder de foto

Buiten bios andere locatie | Beeld: Buiten bios

Van La La Land tot Gooise vrouwen

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september worden er verschillende films gedraaid in de buitenbios. De meeste films zijn voor alle leeftijden of vanaf 9 jaar. Neem je kinderen dus gezellig mee en maak er een dag of avondje uit van! De buiten bios is gratis te bezoeken, je hebt er alleen een volle spaarkaart voor nodig. Hoe krijg je dat voor elkaar? Simpel: door te shoppen! Voor elke uitgave in winkelcentrum krijg je een spaarzegel. Heb je drie spaarzegels, dan mag je naar de film. Schrijf je in voor één van de vier films via deze link. 

Programma

  • 27-9 om 20.00 uur: La La Land (Engels gesproken, NL ondertiteld, AL)
  • 28-9 om 10.00 uur: Huisdiergeheimen (6+)
  • 28-9 om 12.30 uur: Cinderella (Engels gesproken, NL ondertiteld, AL)
  • 28-9 om 15.00 uur: Gooise Vrouwen 1 (9+)

Praktisch

Heb je er al zin in? Mooi, wij ook. Hier wat praktische informatie. Sparen kan van 31 augustus tot 25 september. Online aanmelden is verplicht, dit doe je via deze link. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar dus reserveer snel! De eerste 50 aanmeldingen krijgen er een kleine verassing bij. Een volle spaarkaart is geldig voor één persoon en één film. Veel plezier!

Wil jij kans kan maken op een VIP treatment voor een film? Hou dan de Facebookpagina in de gaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Terminal M. Meer over Winkelcentrum Terminal M ontdekken?

Winkelcentrum Terminal M winkelen

Meerplein, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

adv.