Speciaal voor de haters en singles: anti-Valentijnsdagtips

Door Ankie de Turck 13 februari 2018

Niet iedereen zit te wachten op dat kleffe gedoe. Speciaal voor de haters en singles een anti-Valentijnsdag overzicht. Want natúúrlijk zijn er genoeg mogelijkheden om alle tortelduiven te ontwijken.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Naar de snackbar

via GIPHY

Misschien slim om de restaurants vanavond even te ontwijken. Waarschijnlijk word je daar van alle kanten geconfronteerd met verliefde stellen die elkaar diep in de ogen zitten te kijken. Je zou er chagrijnig van worden. Dus duik de snackbar in, bestel een dikke hamburger, een frietje met en een milkshake. Klassiek menuutje. Is goedkoop en zo a-romantisch als maar kan. Perfect!

Lekker sporten!

via GIPHY

Met een beetje mazzel is het lekker rustig in de sportschool vandaag, zodat jij ongehinderd je gang kan gaan. Niks nie wachten bij de populaire apparaten. In een uurtje tijd heb jij je volledige workout gedaan en sta je fluitend onder de douche (die je dan waarschijnlijk ook voor jezelf hebt). Helemaal opgeladen, trots en vol nieuwe energie kom jij naar buiten. Heb je toch maar mooi gefixt in je eentje. En dan kun je meteen door naar de volgende tip…

De kroeg in!

via GIPHY

Dit is een inkoppertje. Singles en anti-valentijners unite en ga de hort op met z’n allen. Stelletjes verblijven deze avond waarschijnlijk op de bank of in bed, dus voor jullie een heel grote vijver singles om uit te vissen. Lekker dansen en sjansen en wie weet kom jij je Valentijn van volgend jaar tegen. Ben jij in 2019 degene die op de bank zit…

Jezelf verwennen

via GIPHY

Je hoeft toch niet te wachten tot die ene ring of dat horloge ooit voor je gekocht wordt? Nee joh! Dat doen we gewoon zelf. Dus vandaag ga je in je up de stad in en eens lekker op je gemakje shoppen. Tussendoor trakteer je jezelf op een koffietje met wat lekkers erbij. Dit wordt een prima dagje!

Cocoonen

via GIPHY

Juist geen zin om naar buiten te gaan? Je kunt ook gewoon een dagje cocoonen. Zo vanuit bed met coupe warboel in één rechte lijn naar de bank. De tv aanslingeren en blik op oneindig. Ok, misschien heel even naar buiten om allerlei snaaiwerk bij de dichtstbijzijnde supermarkt te scoren.

Knijp er even tussenuit

via GIPHY

Met een eigen vliegveld om de hoek is het natuurlijk heel gemakkelijk om er even een paar dagen tussenuit te knijpen. Heel toevallig heeft Ryanair nu een Valentijnsactie waarmee je voor een prikkie naar allerlei toffe steden als Barcelona, Sevilla of Marrakech kunt. Dat is dus wél een voordeel waar je gebruik van kunt maken. De groeten!

En toch ook voor de lovers

via GIPHY

Oké, vooruit! Ook voor iedereen die wél dol is op Valentijnsdag hebben we – met veel liefde – een lijstje gemaakt.

Wat kun je doen op Valentijnsdag in Eindhoven?

Je kunt er bijna niet omheen, maar mocht het je toch ontgaan zijn: 14 februari is het weer Valentijn...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.