Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb je een snertdag? Dan is snert de oplossing!

Door Noortje de Vries 5 december 2017

Snert, de oer-Hollandse wintertraditie, maakt weer zijn intrede. De dikke pap met stukken rookworst is niet alleen lekker, maar het brengt ook nog eens mensen bij elkaar. Social app Klup heeft de Nationale Snertdag uitgeroepen waardoor we komende zondag met z’n allen snert kunnen gaan eten in Eindhoven.

Op 46 locaties in Nederland kan je samen op 10 december lekkere snert eten. De bedoeling van deze dag is om mensen  die eenzaam zijn met elkaar in contact te brengen. Social app Klup, een soort Tinder voor 50-plussers, helpt hierbij. Klup organiseert door middel van een app bijeenkomsten en evenementen om mensen bij elkaar te brengen. In de maand december stappen zij eenmalig van de app af en verplaatsen ze zich naar de Nationale Snertdag. Een dag van warme groene heerlijkheid, maar ook zeker een dag om nieuwe mensen te leren kennen.

Waar kunnen we deze snert vinden?

In Eindhoven kan je komende zondag bij de Wasvenboerderij in Tongelre rond 16.00 uur voor €5,- een lekker warm kopje verse snert eten en nieuwe mensen leren kennen. Aanmelden kan via de Klup app of website en wie weet vind je daar je potentiële maatje om de komende feestdagen mee te vieren.


Meer over Wasvenboerderij ontdekken?

Wasvenboerderij cafés

Gesloten10:00 - 17:00

Celebeslaan 30, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

adv.