Wanneer is het kermis in Eindhoven? Dit is de datum van Park Hilaria 2018

Door Arno de Natris 13 juni 2018

Attentiooooooon! De zomer is aan en dat betekent dat de kermis weer naar de stad komt. In Eindhoven noemen we de grootste kermis Park Hilaria en het grote (en kleine) vermaak zal in 2018 de turbo op de turbo zetten van 3 tot en met 12 augustus.

Vorig jaar kwamen er zo’n half miljoen bezoekers naar Park Hilaria, dus we hebben het niet even over zomaar een kermisje. Zet dus die data even in je agenda! We’re flying hiiiiiigh.

De attracties zullen opgebouwd worden op het meest zuidelijke deel van de John F. Kennedylaan, tot aan de Ring. Aan de zuidzijde vind je straks Hollario. Hier kun je tien dagen lang genieten van de leukste artiesten en DJ’s.

Welke attracties en artiesten?

Dat is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte.

Kleine kermissen in de stad

Park Hilaria is weliswaar de grootste, maar niet de enige kermis van Eindhoven. Zo is er de gezellig kermis op het Trudoplein van 27 juli tot en met 1 augustus. Van 13 tot en met 16 juni is het zwieren en zwaaien in de Generaal Bothastraat. De kermis op het Gerardusplein was al eind mei.

Voorpret

Blijft u zitten, we gaan achteruit! Nee, niet met het gondeltje, maar in de tijd. We gaan nog even nagenieten met de beelden van vorig jaar. Oja, even je collega’s helemaal gek maken? Hier vind je een ontzettend leuk kermis-geluidjesbord. Oelala!

Suikerspin kermis

Mensen kijken: 10 x meisjes en hun suikerspin op de kermis

Niets zo leuk als mensen kijken. En aangezien we het terras nu wel even kunnen vergeten, doen we dat...
Park Hilaria kermis Eindhoven

Foto’s! Zo gaaf is Park Hilaria

Of je nou voor de poffertjes of voor het spookhuis gaat. Liever zo hard mogelijk of juist lekker in ...

Meer over

Doen

adv.