Hidde de Brabander gaat jou leren bakken… in de Bijenkorf!

Aangeboden door Bijenkorf Eindhoven 17 mei 2019

KitchenAid bestaat honderd jaar en viert dat bij de Bijenkorf in Eindhoven. Van 31 mei t/m 16 juni verzorgen bekende chefs, onder wie Robèrt van Beckhoven en Miljuschka Witzenhausen culinaire masterclasses en workshops in de demokitchen van het warenhuis. Jij kunt meedoen!

Heb jij altijd al een keer in de keuken willen staan met tv-chefs Miljuschka Witzenhausen, Hidde de Brabander of ‘Heel Holland Bakt’ winnaar Rutger van den Broek? Dat kan, want van 31 mei t/m 16 juni kun je meedoen met een masterclass of workshop.

Kneepjes van het vak

Tijdens de masterclass kijk, luister, proef en leer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het vak. Doe je mee met de workshop, dan ga je anderhalf uur lang zélf aan de slag en neem je dat lekkers uiteindelijk mee naar huis. Yamm!

Tekst loopt door onder de foto

Limited Queen of Hearts collection Foto: Bijenkorf Nederland

Limited collection

Heb jij thuis ook zo’n superhandige keukenmachine van KitchenAid? Deze stijlvolle retro-keukenrobot is bij veel bakkers onder ons niet meer weg te denken uit de keuken. Toch? Het merk wordt dit jaar honderd jaar en heeft daarom een spiksplinternieuwe Limited Queen of Hearts collection uitgebracht. Inclusief waterkoker, mixer en broodrooster. Bij de Bijenkorf kun je ze allemaal bewonderen… en kopen uiteraard!

Kleine Bakkers

Op woensdag 5 en woensdag 12 juni bakt Rutger van den Broek cupcakes met kleine bakkers van 6 t/m 9 jaar. Superleuk! Inschrijven daarvoor kan hier.

Tekst loopt door onder de foto

Miljuschka Witzenhausen Foto: Kisten van santen

Snel inschrijven

Wil jij graag meedoen met een workshop of een masterclass in de winkel? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt. Meedoen aan de masterclass kost €10,- per persoon en wil je deelnemen aan de workshop, dan betaal je €15,- per persoon. Kijk hier voor alle data en evenementen en schrijf je in.

Kookdemonstraties

Je kunt ook gezellig komen luisteren en proeven bij de KitchenAid kookdemonstraties op de afdeling koken & tafelen van de Bijenkorf Eindhoven. Op zaterdag 1 juni, zaterdag 8 juni en zaterdag 15 juni van 10.00 – 14.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bijenkorf Eindhoven. Meer over Bijenkorf Eindhoven ontdekken?

Bijenkorf Eindhoven warenhuizen

Nu open10:00 - 19:00

Piazza 1, Eindhoven

Bekijk meer:warenhuizen

adv.