Jodelahiti! Je kerst- of nieuwjaarsborrel vier je dit jaar in een Eindhovense skihut

Aangeboden door GlowGolf Eindhoven & Escape Mission 6 december 2018

Héééé…..biertje? Hoor jij nu ook meteen de stem van der Rudi? De skileraar die na een dagje werken de bierstube binnen waait voor de apres-ski.

Hier moesten we meteen aan denken toen we de skihut Crazy MOOSE binnenstapten. Ho, wacht even, een skihut in Eindhoven? Jawohl. Gewoon aan de Vijfkamplaan in Woensel.

Ski’s en skipak uit, partymodus aan

GlowGolf Eindhoven is namelijk niet alleen een minigolf paradijs waar je dino’s en ijsberen ontmoet, maar het herbergt dus ook een heuse skihut. Je ski’s en pak laat je lekker thuis, de partymodus zet je aan.

Helemaal in de stemming

De skihut is het hele jaar door te boeken voor feesten, partijen, familiereünies en wat je nog meer kunt verzinnen. We zitten nu in december, misschien wil je rond de kerstdagen borrelen met collega’s vrienden of familie en helemaal in de stemming komen óf blijven. Dan is een Oostenrijkse kroeg natuurlijk ideaal! Hier kun je met twintig tot tachtig personen rondhossen of bijkletsen met een warme chocolademelk. De videoclip van Last Christmas is er niks bij.

Drankje, bitterballetje…

Wil je alleen (onbeperkt) drinken? Of misschien een bitterballetje of zelfs diner erbij? Kan allemaal. Hetzelfde geldt voor de muziek. Kun je ook zelf regelen als je dat zou willen.

Heb je nu zoiets van ‘Hmm, dat is eigenlijk best wel een heel goed idee voor de kerst- of nieuwjaarsborrel!’, ga dan even een kopje koffie drinken bij GlowGolf en ze zullen je daar met liefde informeren over de mogelijkheden.

Zum Wohl!

adv.