Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heengaan: Winkelcentrum Terminal M wordt omgetoverd tot supergaaf verkeersplein

Aangeboden door Winkelcentrum Terminal M 13 augustus 2019
Weet je nog dat we schreven over de make-over van winkelcentrum Meerhoven? Bij die make-over is het niet gebleven, er worden namelijk ook heel veel toffe evenementen in het vernieuwde winkelcentrum georganiseerd! De eerste mogen we alvast verklappen en geloof ons, die wil je niet missen!

Op 31 augustus transformeert het winkelcentrum tot een heus verkeersplein. Verkeersplein? Jep! Denk aan stipjes, fietsen, politiewagens, skelters en steps. Je kunt het zo gek niet bedenken. Heb je geen zin om te fietsen? Dan kan je ook instappen in de trein die rondrijdt door Terminal M. Hoe leuk is dit?

Tekst loopt door onder de foto

Beeld ter illustratie | Beeld: Pexels

Gratis toegankelijk

Het idee achter het verkeersplein is dat kinderen spelenderwijs de verkeersregels leren. Er is een heuse fietsparkeerplaats, bushalte, verkeersborden en stoplichten en natuurlijk een agent die alles in de gaten houdt. Bewegen doe je binnen de tijdelijk aangebrachte belijning en volgens de verkeersregels. Er zijn voldoende fietsjes, skelters en driewielers om de regels mee te verkennen. Neem tussendoor nog een lekker hapje aan de picknicktafels en jouw dag is compleet.

Ook leuk voor papa’s en mama’s

Natuurlijk is er ook aan de papa’s en mama’s gedacht. Een dagje aan het verkeersplein is natuurlijk perfect te combineren met een middagje shoppen en waar doe je dat beter dan in het vernieuwde winkelcentrum? 😉


Meer over Winkelcentrum Terminal M ontdekken?

Winkelcentrum Terminal M winkelen

Meerplein, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

adv.