GlowGolf: perfect voor een kinderfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenparty, babyshower of familiedag

Aangeboden door GlowGolf Eindhoven & Escape Mission 11 februari 2019

Heb je wat te vieren? Dan hebben wíj de perfecte locatie voor je: GlowGolf & Escape Mission aan de Vijfkamplaan! Ze hebben hier heel veel superleuke en avontuurlijke arrangementen én een escaperoom! Daar word je toch blij van?

Heb je een kinderfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenparty, babyshower of familiedag op de planning staan? Dan moet je naar GlowGolf! Hier kun je glow in the dark minigolfen, ontsnappen uit de escaperoom, feesten in een gezellige skihut én borrelen en dineren. Ze hebben eheel veel arrangementen voor elk gezelschap en alle denkbare combinaties van activiteiten zijn mogelijk. GlowGolf stelt met liefde en plezier een arrangement voor je samen dat precies bij jou en je gezelschap past.

Tekst loopt door onder de foto

Glowgolf Eindhoven
EscapeMission Foto: Glowgolf Eindhoven

Ideaal voor groepen

Een rondje glowgolfen is sowieso al leuk, maar heb je de Escape Mission al geprobeerd? Hier moet je binnen een uur proberen te ontsnappen uit een fraai ingerichte escaperoom. Hoe dat moet? Door de codes te kraken en de puzzels op te lossen. Een perfect uitje voor jou en je collega’s om aan de teamspirit te werken óf ideaal om familiebanden aan te halen. Je kunt ook kiezen voor een privéfeestje in de Crazy Moose skihut. Deze Oostenrijkse skihut kun je huren voor een paar uurtjes of je boekt ‘m de hele dag, inclusief activiteiten en een buffet. Kan allemaal!

Tekst loopt door onder de foto

GlowGolf
GlowGolf Lounge Foto: GlowGolf

Kinderfeestjes

Voor kinderen is GlowGolf natuurlijk de hemel. Ze hebben hier verschillende feestjes waar je uit kunt kiezen. Zo kunnen kinderen naast een rondje Glowgolf, ook de speciale glow in the dark fun rooms in de thema’s ‘Oceaan’ en ‘Jungle’ ontdekken en is er een speciale escaperoom voor kinderen. Kijk hier voor alle arrangementen die GlowGolf aanbiedt, of mail ze voor een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GlowGolf Eindhoven & Escape Mission Meer over GlowGolf Eindhoven & Escape Mission ontdekken?

GlowGolf Eindhoven & Escape Mission vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten12:00 - 22:00

Vijfkamplaan 6c, Eindhoven

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.