Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van oesters eten tot een atelier-sale en meer: 5 x leuke dingen doen dit weekend

Door Chloë van der Smitte 16 juli 2020

Als je nog op zoek was naar leuke evenementen dit weekend, look no further! Er is namelijk weer genoeg leuks te doen. Wij zetten de leukste weekendtips voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Genieten in De Zomertuin

Stadsoase Campina
Foto: Bea Straver

Ook dit weekend is de nieuwe stadsoase, oftewel De Zomertuin op het Campinaterrein geopend. Met het mooie weer op komst en een boordevol programma betekent dat lekker toeven met de voetjes in het zand. Wat is er allemaal te doen? Nou dit! Let op: voor vrijdag en zaterdag moet je tickets reserveren, voor de overige dagen geldt gratis entree.

Do 16/07: Schurkenbiefstuk LIVE
Vrij 17/07: HERRiE MET GERRiE Soundsystem
Za 18/07: Rolf Sanchez (live)
Zo 19/07: Oester zondag (oesterbar)

De Vrijdagborrel Grand Opening

Posted by Insight Events on Thursday, 25 June 2020

Mis jij je VrijMiBo op kantoor ook zo? Geen probleem, vanaf nu kun je naar de Vrijdagborrel bij de IJzeren Man. Deze week is de grootse opening bij Insight Beach. Kom in stijl en reserveer je plekje! Zo kun je een loungebed reserveren voor twee personen inclusief full table service voor €25,- per persoon. Of je kunt extra luxe gaan met de Cabana inclusief een viergangendiner voor €62,50 per persoon. Chillen én proosten maar! Meer info vind je hier.

Atelier-Sale bij Sectie-C

Ontwerp: http://www.atelierdragt.nl/

Posted by Sectie-C on Monday, 6 July 2020

De allereerste editie van Atelier-Sale op het Sectie-C terrein vindt deze zondag plaats, van 12.00 tot 17.00 uur. Hier kun je kennismaken met alle creatieve ondernemers die zich bezig houden met design of cultuur zoals ontwerpers, fotografen, theatermakers en ambachtelijke producenten. Je kunt niet alleen zien wat ze doen, maar er worden ook ‘misbaksels’ verkocht, restanten van materialen, oud gereedschap en meer. Struin lekker rond en wie weet kom jij hier nog mooie pareltjes tegen! Gratis toegang, meer info vind je hier.

Buitenfilm Limited Edition bij Natlab

Posted by Natlab on Monday, 29 June 2020

 

We mogen weer genieten van de Buitenfilm bij Natlab. Een beetje anders, maar net zo gezellig. Zo is er plek voor maximaal honderd bezoekers tegen een kleine prijs, maar wel met slecht weergarantie. Oftewel, lekker een avondje uit met een bijzondere film op het witte doek! Ook deze week staat er weer veel leuks op de planning. Trommel je vrienden op en bestel snel je kaartjes! Voor meer info en exacte tijden kun je hier terecht.

Programma:

Donderdag: Der Fall Collini
Vrijdag:  Western Stars
Zaterdag: Green Book


Meer over Natlab ontdekken?

Natlab bioscopen

Geopend10:00 - 00:00

Kastanjelaan 500, Eindhoven

Bekijk meer:bioscopen

Lezing: Reistips voor Groenland en IJsland (GRATIS)

Posted by Bever on Monday, 13 July 2020

We mogen weer op vakantie! De een blijft liever in eigen land, een ander kan niet wachten om het avontuur weer op te zoeken. Staan IJsland en Groenland op je bucketlist? Misschien is dit wel de tijd om te gaan. Bevermedewerker Jasper deelt zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur graag zijn reistips en ervaringen over zijn trips naar IJsland, Groenland en de Faeroër eilanden. Verwacht prachtige foto’s en handige tips en tricks. Bijvoorbeeld waar je moet zijn, hoe je reist en wat je mee moet nemen. Handig, toch? Reserveer hier je plekje en wie weet ga jij straks extra goed voorbereid op avontuur!

Lees ook:

eindhoven stad winkelen koopzondag

Doe de quiz: hoeveel weet jij eigenlijk van Eindhoven?

Als echte Eindhovenaar weet jij alles over onze stad, toch? Wij dagen je graag uit om je Eindhovense...
margo

7 x huizen in Eindhoven met een tuin die te koop staan voor maximaal €350.000

Ben jij op zoek naar een huis in Eindhoven, maar wil je ook nog wat geld overhouden om leuke dingen ...
Stadsoase Campina

Rol die badhanddoek maar uit: Stadsoase de Zomertuin ging open en wij gingen kijken (foto’s)

Oké, de zee is dan misschien een eindje verderop, maar tóch hebben we deze zomer een heus strand in ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.