Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: festival Via Ventosa heet nu TAC 2 STAY

Door Rachèl Sloven 10 juli 2019

Zin in een hele korte, maar wel geheel verzorgde vakantie…. in Eindhoven? Dan ga je op 14 juli naar het festival TAC 2 STAY in het Temporay Art Centre. Nee joh, het TAC wordt geen hotel, maar ze doen alsof. Je kunt er zelfs ontbijten!

Het Temporary Art Centre heeft een nieuw ééndaags festival: TAC 2 STAY. Het festival heeft de plaats ingenomen van Via Ventose. Dát festival was jarenlang in en om het gebouw. TAC 2 STAY is alleen binnen. De naam is een soort woordgrapje, omdat het lang onzeker was of het TAC mocht blijven bestaan of niet. Ze blijven, dat moge duidelijk zijn.

Hotel

Ook zit er een ánder woordgrapje in. Het lijkt te verwijzen naar een hotel. Dat vond de organisatie ook en besloot daarom de hele communicatie in de hotelsferen te gieten. Zo lezen we op de facebookpagina:

“Gevestigd in de voormalige personeelswinkel van Philips ligt het iconische TAC 2 STAY: een 5-sterren hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Door het rustieke, doorleefde karakter van het hotel voelt u zich direct welkom. TAC 2 STAY kenmerkt zich door een fusie van cultuur, kunst, en design. Door nauwe samenwerking met culturele partners biedt het hotel een festieve beleving voor jong en oud.”

Programma

Kortom: feest! Met artiesten als: Onuitgesproken, House the Vibe, Marie Lexmond en Cycling Cinema. De ochtend ná het feest kun je genieten van een romantisch ontbijtbuffet voor twee. He je kinderen? Neem ze gerust mee, want er is zelfs animatie.

Wil je hierheen? Je kunt ‘inchecken’ bij de receptie bij de ingang vanaf 13.00 uur.

Lees ook:

extrema

Oh nee: er zijn minder muziekfestivals in Eindhoven!

De zomer is nu écht begonnen: de zon draait flinke overuren en aan je tan wordt hard gewerkt. De kan...
Netherlands Deathfest

We krijgen een nieuw metalfestival in Eindhoven!

Leg de oordoppen maar klaar: muziekfestival 'Netherlands Deathfest' wordt vanaf volgend jaar in Eind...
park hilaria

Alle festivals in Eindhoven van 2019 op een rijtje!

Zomer in eigen stad betekent lekker veel feestjes en festivals om naar uit te kijken. Pak je agenda ...

Meer over

Doen Getipt

adv.