Uittip van de week: rashonden kijken bij de Dogshow Eindhoven

Door Ankie de Turck 30 januari 2019

Tijdens het weekend van 1 tot en met 3 februari wordt het Beursgebouw omgetoverd tot een waar hondenparadijs. Maar liefst tweeduizend (!) viervoeters van diverse rassen zullen worden geshowd. Een echte happening!

Er zullen natuurlijk veel demonstraties te bewonderen zijn, maar je kunt ook shoppen voor je eigen harige vriend bij kramen met (honden)artikelen, zoals speeltjes, voeding en vachtverzorging. Een bezoekje aan de show is een ideale gelegenheid om je kennis over honden op te krikken, maar bovenal is het natuurlijk hartstikke leuk om te zien.

Zes nieuwe hondenrassen

Bijzonder is dat er zes nieuwe nationaal erkende hondenrassen voor het eerst in Nederland worden gepresenteerd. Op zaterdag en zondag doen ook kinderen van 12 tot en met 17 jaar een poging om hun honden zo goed mogelijk te showen. Op zondag vindt de ‘Grand Finale’ plaats. Welke hond mag zich de beste rashond van deze internationale tentoonstelling noemen?

Hoe, wat, waar?

Wanneer: van 1 tot en met 3 februari van 08.00 – 17.00 uur.
Waar: Beursgebouw Eindhoven
Kost dat? Volwassenen tot 14.00 uur €8,-. Na 14.00 uur is de toegang gratis. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven de hele dag geen entree te betalen.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Foto’s: Duizenden honden in het Beursgebouw voor de Dogshow

De meest prachtige honden van Europa zijn dit weekend in Eindhoven voor de internationale hondentent...
Diego

Baasjes opgelet: jouw viervoeter maakt kans op de titel ‘de mooiste hond van Eindhoven’

Natúúrlijk is jouw hond de allermooiste, leukste en liefste van de wereld! Binnenkort kun je dat ook...

Meer over

Doen Getipt

adv.