Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: Dynamo Metalfest gaat door, maar dan nét even anders

Door Rachèl Sloven 15 juli 2020

In het weekend van 17 en 18 juli, zouden we eigenlijk fysiek naar Dynamo Metalfest gaan. Helaas kan dat nog niet. Toch goed nieuws, want het festival zal live worden gestreamd vanuit de Effenaar. De organisatie heeft zes bands benaderd die speciaal voor de gelegenheid een nieuwe set spelen. Dáár kan geen publiek bij aanwezig zijn, maar het Ijssportcentrum opent haar deuren voor honderd bezoekers per festivaldag, die de optredens op groot scherm kunnen volgen. Toch een soort van feestje dus. Jeuj!

“We willen zoveel mogelijk verschillende mensen de gelegenheid geven om hierbij aanwezig te zijn”, laat de organisatie weten. “Dus er zijn geen combitickets voor beide dagen verkrijgbaar.”

Groot scherm

Wat kun je verwachten? De fameuze artiesten-lounge barbecue in ieder geval. Er is bier in overvloed én er is dus een groot scherm waarop de bands te zien zullen zijn. De organisatie maakt live reportages en interviewt  de artiesten. “Met honderd man is er plek zat voor alle noodzakelijke covid-19 maatregelen die we in acht dienen te nemen’, zegt de organisatie. “Maar dat is dan ook het maximum.”

Vanuit huis

Heb je geen zin om naar de ijsbaan te komen of is het uitverkocht? Dan kun je de livestream gewoon vanuit je tuin, vanaf je bank, of waar dan ook met een internetverbinding gratis kijken. Onder andere via loudnoise.tv.

Tekst loopt door onder de poster

Dynamo Metalfest
Poster: Dynamo Metalfest

De volledige line up is Legion Of The Damned, Heidevolk, Martyr, For I Am King, Graceless en last but not least Inferum! Allemaal Nederlandse metalbands. Ook zullen er bijzondere bijdragen zijn van verschillende bands die op het festival zouden spelen. Wat dat verder inhoudt? Dara kom je vanzelf achter.

T-shirt

Kaarten voor dit exclusieve festival kosten €12,50 en maar ze hebben ook een combibundel met een ‘I was there’ t-shirt die je alleen in de voorverkoop kunt kopen. Hierin zit je ticket én een t-shirt voor €32,50. Leuk weetje: de opbrengst van de kaartverkoop komt grotendeels ten goede aan de bands. Oh ja, als je al een ticket had voor Dynamo Metalfest, dan blijft die gewoon geldig voor volgend jaar.

Dynamo Metalfest
T-shirt Foto: Dynamo Metalfest

Dynamo Metalfest 2020

Wanneer: vrijdag  17 juli van 16.00 tot 23.00 uur en zaterdag 18 juli van 16.00 tot 23.00 uur
Waar:  Ijssportcentrum Eindhoven
Kost dat: Er zijn verschillende mogelijkheden en tickets. Je vindt ze hier.

Lees ook:

Streep door festivals tot 1 september: deze Eindhovense evenementen gaan niet door

Het was te verwachten, maar nu is het zeker: alle evenementen zijn verboden tot 1 september. Dat maa...
binnenstad eindhoven

Dit gaat er vanaf 1 juli veranderen in Eindhoven

Groen licht: de coronamaatregelen worden per woensdag 1 juli verder versoepeld. Zelfs nog meer dan o...

adv.