Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slaapplek gezocht: 5 x bijzondere hotels voor een nachtje Eindhoven

Door Anna van den Berg 21 januari 2020

Oké, je woont in Eindhoven en bent helemaal blij met je kamer, loft, studio, appartement, rijtjeshuis, doorzonwoning, vrijstaand huisje of luxe stadsvilla. Dan heb je misschien helemaal niet door dat Eindhoven best een aantal gave hotels heeft. Wij zetten er vijf voor je op een rijtje. Leuk als je je vrienden een slaapplaats wilt tippen, of als je zelf een nachtje weg wilt in eigen stad!

Pagina 5/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hotel The Match

Bij Hotel The Match pakken ze het net even wat anders aan. In dit hotel aan de Kleine Berg, midden in hartje centrum dus, hebben ze geen restaurant, geen roomservice, geen hordes receptiemedewerkers, geen luxe spa, geen uitnodigende bar. Die faciliteiten zijn er al genoeg in de nabije omgeving. Wat ze wel hebben? Comfortabele bedden in prima kamers, zodat jij er fris en uitgerust op uit kunt in de stad. Stay out!


Meer over Hotel The Match ontdekken?

Hotel The Match hotels

Kleine Berg 43, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Hotel Mariënhage

Zie jij dat wel zitten? Slapen in ‘hogere sferen’ in een oud klooster met uitzicht op de indrukwekkende Augustijnenkerk? Dan zit je goed in het luxe boutique hotel Mariënhage. Alle kamers, groot en klein, zijn prachtig ingericht met smaakvolle en moderne designobjecten. Maar, je blijft overal in dit bijzondere gebouw de geschiedenis proeven.


Meer over Hotel Mariënhage ontdekken?

Hotel Mariënhage

Gesloten09:00 - 18:00

kanaalstraat 4, Eindhoven

Blue Collar Hotel

Centraler op Strijp-S dan hier kun je eigenlijk niet komen. Het Blue Collar Hotel in het Klokgebouw heeft een gave bar, een eigen club én ligt om de hoek van het station en zo’n beetje alles wat er op Strijp-S te beleven is. De naam zegt het misschien al: het is hier betaalbaar overnachten, in een slaapzaal of privékamer. Maar wil je net even wat meer, dan zijn de luxe suites ook van harte aan te bevelen!


Meer over Blue Collar hotel ontdekken?

Blue Collar hotel hotels

Geopend07:00 - 02:00

Klokgebouw 10, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

The Student Hotel

Geen student (meer) maar wel op zoek naar een supercentraal gelegen en bruisend hotel mét de gaafste uitzichten? The Student Hotel ligt echt pal naast het centraal station, heeft een bar en restaurant en biedt vanaf de hogere verdiepingen van de toren natuurlijk de beste views over de skyline van Eindhoven. En je hoeft helemaal geen studentenkamertje te kiezen: ze hebben hier prima ‘volwassen’ kamers en zelfs gezinskamers.


Meer over The Student Hotel ontdekken?

The Student Hotel hotels

GeopendHele dag

Stationsweg 1, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Inntel Hotels Art Eindhoven

Inntel Hotels Art
Foto: website Inntel Hotels Art

Of je de stad voor een keertje bezoekt, of je woont hier al tijden, iedereen weet dat Eindhoven verbonden is met Philips. Inntel Art Hotel is gevestigd in één van die monumentale oude Philipsgebouwen, namelijk de Lichttoren. De interieurs van alle kamers, van éénpersoons tot luxe suites, zijn prachtig ingericht met gave designspullen zonder dat het industriële karakter verloren gaat. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke spa en wellnessruimte!

Lees ook: 

18 septemberplein

Weet je nog: toen het 18 Septemberplein nog een rotonde had

Het was een belangrijke dag in de geschiedenis van onze stad: op 18 september 1944 werd Eindhoven be...

Vliegtuigspotters opgelet: de spottersplek gaat dicht

Niet alleen in het centrum worden wegen opengebroken. Vanaf 27 januari moet ook de Spottersweg tusse...
so de jus

Van SO DE JUS tot Dik & Lang: 7 x briljante Eindhovense bedrijfsnamen

Yogaatielekker in Haarlem, tweedehandswinkel Kleedvermaak in Leiden en Surelock Homes Slotenmaker in...

Meer over Inntel Hotel Art ontdekken?

Inntel Hotel Art hotels

GeopendHele dag

Mathildelaan 1, Eindhoven

Bekijk meer:hotels
Pagina 5/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.