Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pyjamavermaak: 5 x thuis luisteren, leren en genieten van het uitgebreide online aanbod

Door Anna van den Berg 26 maart 2020

Wie had kort geleden kunnen denken dat we met z’n allen thuis de dagen moesten doorkomen? Met een lege agenda en nul sociale verplichtingen heb je nu vast zeeën van tijd. Met deze online activiteiten kom jij de dagen (in pyjama) voorlopig wel door!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Verwen je kamerplant

stadstuin eindhoven
Foto: indebuurt

Zit jij nu ook thuis je heen te kijken en valt het je op dat je planten er niet helemaal lekker bij staan? Doe dan de gratis online kamerplantencursus van Intratuin. In zes lessen leer jij alles over je groene huisgenoten én hoe je ze het beste kunt verzorgen. Want je hebt een plant en je wilt wat.

Geel en Het Verblijf

Posted by Michiel Van de Weerthof on Friday, 15 June 2018

Tijd voor een podcast-bonanza! Wij zijn fan van Michiel van de Weerthof: hij maakt de hilarische én informatieve podcast Geel, een podcast over de kleur geel. Speciaal voor deze thuisblijfdagen maakt hij een nieuwe podcast, Het Verblijf, waarin auteurs voorlezen uit de Nederlandse literatuur. Te mooi om te missen, maar gelukkig heb je alle tijd.

The Isolation Sessions

Vanavond 21.00: Hij wilde vroeger ridder worden, maar koos voor het bestaan als bard: Aidan & the Wild.Bij The Isolation Sessions dus!

Posted by Eindhoven Rockcity on Friday, 20 March 2020

Niemand trekt meer volle zalen… en dat is jammer want er is zoveel muziek die gespeeld wil worden. Met The Isolation Sessions brengen Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar de optredens gewoon naar je toe! Elke avond geniet jij via een livestream van de vetste optredens van lokale artiesten. Tune in!

Nieuwe recepten uitproberen

Posted by Gwen Schenkel on Saturday, 21 March 2020

Iedereen die het afgelopen jaar wel eens bij Wall Street heeft gegeten, weet dat de Eindhovense Gwen, chef en eigenaar van Buro Eetlust, gruwelijk lekkere gerechten bedenkt. Zij heeft besloten haar recepten te delen zodat je er thuis ook wat aan hebt. Op Facebook plaatst zij nu regelmatig nieuwe recepten. Gewoon proberen, wat kan er misgaan? En nog supergezond ook!

Quarantine Concerts NL

Posted by Quarantine Concerts NL on Sunday, 15 March 2020

Eindhoven zou Eindhoven niet zijn, als muziek niet de hoofdrol zou spelen in deze geïsoleerde tijden. Quarantine Concerts NL is nog zo’n gaaf Eindhovens initiatief dat muzikanten van over de hele wereld een podium biedt om hun muziek live te delen. Ook leuk: alle optredens zijn thuis opgenomen, dus wel zo intiem. Zie jij ook eens hoe jouw favoriete artiest erbij zit.

Lees ook:

Vacatures Eindhoven

Vacature alert: 7 x per direct extra personeel gezocht in Eindhoven

Misschien zit jij momenteel ook (tijdelijk) zonder werk? Toch nog een beetje goed nieuws, want bepaa...
Maarten Klinkenbijl

Maarten Klinkenbijl organiseert grote mondkapjes-naai-actie: ‘We gaan nu toch niet stilzitten’

Daar zit je dan, net als heel veel mensen, opeens met een lege agenda. Door de coronamaatregelen zag...
binnenkijken-tim- philips bedrijfsschool

Tim woont in de Philips Bedrijfsschool: ‘Ik woon hier net een week, maar voel mij al thuis’

Onlangs mochten we op bezoek bij Tim Davits (35) en zijn vriendin Alia Bien (31). Het koppel trok pa...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.