Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste hulp bij je carnavalskater: hier scoor jij een overheerlijk anti-katerontbijt

Aangeboden door De Restauratie 15 februari 2020

Carnaval is hard werken geblazen. Zo’n carnavalskater, daar kom je niet zo een-twee-drie vanaf. Nou ja, nu wél dus en nog op een hele fijne manier ook. Bij De Restauratie Café & Brasserie, je weet wel, bovenin het stationsgebouw, serveren ze van 22 tot en met 25 februari een superlekker anti-kater ontbijt. De eerste 11 ontbijtjes op de 23e, worden zelfs gratis weggegeven. Daar willen de wekker wel even voor zetten, toch?

Je wist het misschien niet, maar deze plek heeft van oudsher een behoorlijke carnavalshistorie. Vroeger werd de Eindhovense Stadsprins elk jaar feestelijk onthaald op het balkon. Nog steeds wordt carnaval groots gevierd hier, want op en rondom het Stationsplein zijn heel veel carnavalsfeestjes te vinden. Dit jaar pakt ook De Restauratie groots uit dus.

Tekst loopt door onder de foto

De Restauratie
Foto: De Restauratie

Uitzicht

De Restauratie werd twee jaar geleden heropend op Eindhoven Centraal. Deze bijzondere ontmoetingsplek voor Eindhovenaren heeft sindsdien, net als vroeger, weer de lekkerste lokale specialiteiten op het menu staan. Al hoef je geen trein te halen, dan nóg is het heerlijk om hier te zitten. Krantje lezen, lunchen, kopje koffie. Alleen al voor het ge-wel-dige uitzicht op het Stationsplein wil je hier zijn.

De hele dag door ontbijten

Maar ook tijdens carnaval dus. Want speciaal voor de échte carnavalsvierders serveert De Restauratie van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 februari een anti-katerontbijtje. Je hoeft er niet eens vroeg je bed voor uit, want je kunt ‘m de hele dag door bestellen. Kun je nog een beetje bijtrekken voordat je op de fiets stapt.

Tekst loopt door onder de foto

De Restauratie
Het anti-katerontbijt Foto: De Restauratie

Kom verkleed

Dit ontbijtje met een gepocheerd eitje, broodje, koffie én een Bloody Mary kost slechts € 9,50. Daarna ben je weer helemaal het ventje en kun je door naar de volgende kater. Hoor jij bij de eerste 11 die-hards die op zondag 23 februari vanaf 09.00 uur in carnavalsoutfit hierheen komen? Dan krijg je dit geweldige ontbijtje helemaal gratis! Dus: sleep jezelf uit bed zondag, trek je kekke outfit weer aan en start je carnavalsochtend bij De Restauratie op Eindhoven Centraal. Salaai!


Meer over De Restauratie ontdekken?

De Restauratie restaurants en horeca

Geopend07:00 - 22:00

Stationsplein 23-01, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.