Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee en win een prijs met jouw frikandel!

Door Anna van den Berg 18 oktober 2019

Geniet jij regelmatig van een welverdiende frikandel speciaal en zie jij méér kansen voor deze snack der snacks? Doe dan op 21 oktober tijdens Dutch Design Week mee aan de Beerze Frikandel Contest. Volgens de organisatie mag de frikandel wel wat hoger gewaardeerd worden. Dit jaar gaan frikandellen hier zelfs de wereld verbeteren, zeggen ze. Pardon?

Tijdens de Frikandel Contest van Beerze bedenken liefhebbers, ontwerpers, koks en iedereen met een beetje frikandel-ambities de meest verrassende en waanzinnige creaties. Allemaal in een race om de Wim Langenhoff Wisseltrofee te winnen. Met een gepimpte frikandel speciaal val je hier door de mand. Denk dus groot, futuristisch, heldhaftig en revolutionair. Het thema dit jaar is namelijk “Liberté, égalité, fraternité, frikandelé”, oftewel: vrijheid, gelijkheid, broederschap en frikandelschap.

Tekst loopt door onder de foto

Posted by Beerze on Thursday, 3 October 2019

Vakkundige jury

Vorig jaar was het thema “Tijd”. Winnaars kwamen met een Vegandel, Frikalender en AliExpress-frikandel op de proppen. Dit jaar wordt gezocht naar de kracht van de frikandel om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Heb jij daar toffe ideeën bij, presenteer dan je spectaculaire creatie aan de jury. Die bestaat uit sterrenkok Dick Middelweerd, ontwerper Aart Van Asseldonk en organisator Jasper Langenhoff. Je frikandel moet eetbaar zijn én een goed verhaal vertellen, voor de rest is het vrijheid, blijheid.

Meedoen?

Dat kan! Kijk even op Facebook voor meer informatie over hoe je je eenvoudig kunt aanmelden. Het spektakel vindt plaats op Sectie-C. Vergeet niet je frikandel mee te nemen!

Wat: Beerze Frikandel Contest
Wanneer: Maandag 21 oktober van 20.00 tot 23.00 uur
Kost dat: Helemaal gratis

Lees ook:

Restaurants DDW

9 x eten tussen kunst en design tijdens de Dutch Design Week

Een dagje Dutch Design Week is behoorlijk intensief, dus goed eten is een must. Bij zo'n bijzonder e...
Botanical Lab

Hier kun je tijdens de Dutch Design Week een vette tattoo laten zetten!

Designliefhebbers kunnen er hun hart ophalen, maar deze Dutch Design Week wordt ook voor tattoofans ...

Niet hippe Automatiek Marks: hier trek je al bijna 60 jaar een gepaneerde frikandel uit de muur

Het is zo'n bekend fenomeen in het Eindhovense straatbeeld dat je het waarschijnlijk niet eens meer ...

adv.