Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Eindhoven

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Eindhoven. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een wandeltocht

View this post on Instagram

Herfst

A post shared by Marita van Herpen (@marita.vanherpen) on

Op een mooie wintermiddag is er niets ontspannender dan een flinke wandeltocht maken met je familie en vrienden. Dat kan heel goed in Eindhoven en omgeving! Je begint in het Genneper Park en van daaruit loop je zo richting het bos in Waalre. Daarna heb je die zondagmiddagborrel wel verdiend 😉.

Borrelen bij D’eters

FÏNLEY
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij D’ETERS aan de Kerkstraat is alles wat je nodig hebt in januari. In dit gezellige restaurant hang een relaxte sfeer en de borrelkaart is top. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke alcoholvrije frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Ga naar het van Abbemuseum

Van Abbemuseum
Foto ED Marcel de Buck

Dol op kunst? Ga dan op zondagmiddag naar het Van Abbemuseum. dat is hét museum voor moderne- en hedendaagse kunst, midden in het centrum van Eindhoven. Het Museum heeft wisselende exposities. In de tentoonstelling Telling Untold Stories tonen vijf up-and-coming kunstenaars intrigerende verhalen uit de landen waar hun wortels liggen. Je kunt er nog heen tot zondag 8 maart 2020.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.